samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 1 Ekim 2022 #11 SAR9X dedi: Sakin ol şampiyon, sınırları hele bir geç koparırsın sensin. Genişletmek için tıkla... Dalgaya vurma, gider gelirim. Sınıra yakın yaşadım.
SAR9X dedi: Sakin ol şampiyon, sınırları hele bir geç koparırsın sensin. Genişletmek için tıkla... Dalgaya vurma, gider gelirim. Sınıra yakın yaşadım.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.226 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #12 samet4747 dedi: Hmm. Irağa gitmek için kimlik yeter mi? Eki Görüntüle 1532863 Genişletmek için tıkla... Bir an bende tatil niyetine gidip birde iphone alıp gelsem mi dedim.
samet4747 dedi: Hmm. Irağa gitmek için kimlik yeter mi? Eki Görüntüle 1532863 Genişletmek için tıkla... Bir an bende tatil niyetine gidip birde iphone alıp gelsem mi dedim.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 1 Ekim 2022 #13 WolreaG dedi: Bir an bende tatil niyetine gidip bir de iPhone alıp gelsem mi dedim. Genişletmek için tıkla... Mermi tatili hocam
WolreaG dedi: Bir an bende tatil niyetine gidip bir de iPhone alıp gelsem mi dedim. Genişletmek için tıkla... Mermi tatili hocam
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 1 Ekim 2022 #14 Irak'ta işportacı tabir ettiğimiz yerler var oradan daha ucuza bulabilirsin.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 1 Ekim 2022 #15 Sgm33 dedi: Batarya yerine C4lemi geliyor. Genişletmek için tıkla... samet4747 dedi: Mermi tatili hocam Genişletmek için tıkla... Toprakvv dedi: Aman patlamasın hocam . Genişletmek için tıkla... Gülmekten kanapeyi yedim. Etik olmayan şeyler yapmayın artık şaka maka. Orası artık eskisi kadar tehlikeli değil ama şuan çok güvenli de değil. Son düzenleme: 1 Ekim 2022
Sgm33 dedi: Batarya yerine C4lemi geliyor. Genişletmek için tıkla... samet4747 dedi: Mermi tatili hocam Genişletmek için tıkla... Toprakvv dedi: Aman patlamasın hocam . Genişletmek için tıkla... Gülmekten kanapeyi yedim. Etik olmayan şeyler yapmayın artık şaka maka. Orası artık eskisi kadar tehlikeli değil ama şuan çok güvenli de değil.
Critical mass Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Ekim 2022 #16 samet4747 dedi: Ben onları koparır gelirim hocam, var mı bir isteğin. Genişletmek için tıkla... Kardeş önce bir reşit ol kanunen sonra koparırsın bol bol Yok. Hediye bunu veriyorlar yanına alıp götürüp evde besliyorsun.
samet4747 dedi: Ben onları koparır gelirim hocam, var mı bir isteğin. Genişletmek için tıkla... Kardeş önce bir reşit ol kanunen sonra koparırsın bol bol Yok. Hediye bunu veriyorlar yanına alıp götürüp evde besliyorsun.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 1 Ekim 2022 #17 Critical mass dedi: Kardeş önce bir reşit ol kanunen sonra koparırsın bol bol Yok. Hediye bunu veriyorlar yanına alıp götürüp evde besliyorsun. Eki Görüntüle 1533169 Genişletmek için tıkla... Ohoo sen bizim yaştan niye giriyorsun. Kimseyi küçümseme.
Critical mass dedi: Kardeş önce bir reşit ol kanunen sonra koparırsın bol bol Yok. Hediye bunu veriyorlar yanına alıp götürüp evde besliyorsun. Eki Görüntüle 1533169 Genişletmek için tıkla... Ohoo sen bizim yaştan niye giriyorsun. Kimseyi küçümseme.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 1 Ekim 2022 #18 samet4747 dedi: Ohoo sen bizim yaştan niye giriyorsun. Kimseyi küçümseme. Genişletmek için tıkla... Yaş önemli. Elini arkana alıp yürürken beyaz haci gibi giyinirsen rahat ol .
samet4747 dedi: Ohoo sen bizim yaştan niye giriyorsun. Kimseyi küçümseme. Genişletmek için tıkla... Yaş önemli. Elini arkana alıp yürürken beyaz haci gibi giyinirsen rahat ol .
2 228522 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.381 Makaleler 4 Çözümler 4 1 Ekim 2022 #19 Eskiden epey ucuza geliyordu, telefon falan. Şimdi eskisi kadar karlı değil diye biliyorum. Sürprizbozan: Yapmasam olmazdı. MSI Pulse GL66(savaş görmüş)
Eskiden epey ucuza geliyordu, telefon falan. Şimdi eskisi kadar karlı değil diye biliyorum. Sürprizbozan: Yapmasam olmazdı. MSI Pulse GL66(savaş görmüş)
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 1 Ekim 2022 #20 228522 dedi: Sürprizbozan: Yapmasam olmazdı. MSI Pulse GL66(savaş görmüş) Genişletmek için tıkla... Siz orayı savaş zone olarak mı görüyorsunuz bilmiyorum ama artık sokakta mermiler uçmuyor texas değil burası ama tekrar diyorum aşırı güvenli değil zaten ve satın alırken dikkatli olun hatta Facebook'tan bakasanız daha iyi olur. Bazı marketler var.
228522 dedi: Sürprizbozan: Yapmasam olmazdı. MSI Pulse GL66(savaş görmüş) Genişletmek için tıkla... Siz orayı savaş zone olarak mı görüyorsunuz bilmiyorum ama artık sokakta mermiler uçmuyor texas değil burası ama tekrar diyorum aşırı güvenli değil zaten ve satın alırken dikkatli olun hatta Facebook'tan bakasanız daha iyi olur. Bazı marketler var.