İran neden İran'dır?

@Ali Güngör İrana gitmenizi öneririm, gerçekten çok güzel bir yer, tebriz, tahran çok güzel yerler.

@dinçer mert özer İran şah dönemi bölgenin en modern ve en güçlü ordusuydu şimdi ambargo altında olsa da hala kuvvetli bir ordu.

İran tarihini çok seviyorum İtalya 1 İspanya 2 İran 3
İtalya ile ilgili de bir konu oluşturmayı düşünüyorum.
Hava kuvveti gerçekten çok kötü.

@dinçer mert özer ambargo ve molla rejiminin hava kuvvetlerinden nefret etmesi hava kuvvetlerini mahvetti, hava kuvvetleri şaha yakındı bu yüzden molla rejimi hava kuvvetlerini bilerek engelledi, şah döneminde hem hava, hem kara ile bölgenin en güçlü ordusuydu.

Bu karar detaylı bilmiyordum. Teşekkür ederim.

Bu arada İran'da önceden böyle değildi. Orta Doğu'nun Paris'i idi önceden Lübnan ile birlikte. Düzensiz göç politikası, din gibi etkenler işin içine girince günümüzdeki hâline ulaştı...

Bu arada İran'da önceden böyle değildi. Orta Doğu'nun Paris'i idi önceden Lübnan ile birlikte. Düzensiz göç politikası, din gibi etkenler işin içine girince günümüzdeki hâline ulaştı...
Zaten Orta Doğu'da hiçbir ülke eskisi gibi modern değil. En basitinden Türkiye. 50 yıl geriye gitsek 50 yıl gelişiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…