İran uzaya maymun gönderdi mi?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
İran uzaya maymun gönderdi mi?28 ocak 2013, Pazartesi günü, İran İslam*Cumhuriyeti’nin haber ajansının (Islamic Republic News Agency, IRNA) yayınladığı...

Devam ediyor...

Daha fazlası...

Vay canına. Bu büyük bir ilerleme. İran kültürel açıdan çok geride olabilir ama bilimde ilerlemiş diğer islam topluluklarına göre.
Ah Türkiye Ah. Şuan ülkemin bu kadar geri olması bana ne kadar koyuyor bir bilseniz. Bu haber gözlerimi doldurdu. Ne kadar kötü bir ülkemiz var. İran bile bunu yaparken biz laik bir ülke olarak daha bilimin şeytan işi olduğunu düşünüyoruz. 2023 'te Türkiye'nin halini düşünemiyorum. Biz daha kapsül zor gönderiyoruz. Evren bilimi bölümüne 220 puanla gidiliyor. İran'ı bile kıskanır olduk. Bu daha ne kadar sürecek ?

Ve gelen paraları nasıl cebellezi ederiz. Bunun için yardım dernekleri bile kurdular:

-Deniz feneri
-Kimse yok mu
-İnsani yardım vakfı

Üsküdar'da görürsün bu vakıfları.. Sahipler Land Rover ile geziyor. Bizim millet de bu adamlar allaha inanıyor, bunlara oy veriyorum modunda....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…