Behzat Amir
Centipat
- Katılım
- 10 Nisan 2020
- Mesajlar
- 635
Arkadaşlar sürekli oynuyorum çarı ama ultisini çözemedim. Adamların içinden çıkarken yavaşlaması dışında ne avantajı var?
Adama bir bıçak topluluğu fırlatıyorsun. İsabet ettirirsen etrafa dağılıyorlar. Eğer adam o dağılan bıçaklara çarparsa hem yavaşlıyor, hem de adama Q attığın zaman Q'nun sıfırlanmasını sağlayan işaretlerden koyuyor. Aynı zamanda azıcık da hasar vuruyor.
E-Q-r-Q-Q yapmanızı sağlıyor. İşaretli hedeflere Q attığınızda bekleme süresi sıfırlanıyor.
İşaret bırakıyor aynı "e" Skill'i ile hareketsiz bırakınca çıkardığı işaret gibi. Q atınca Cooldown'a girmiyor.
Simge bırakıyor ve Irelia'nın Q'su simge bıraktığı karaktere atladığında yenileniyor.
Irelia ultisi açınca Slow atıyor ayrıca yandaki bıçaklara dokunursa ırelia 2 kere Q atabiliyor.
İşaret bırakıyor, Q ile atladığında bekleme süresine girmiyor. Onun dışında güzel bir ap hasarı var.
Mesela karşımda Lucian var. Ona ultiyi attım. Alan içerisinde Lucian'a sınırsız Q yapma şansım mı var? Ultisini nasıl kullanmalıyım?
Teşekkür ederim.
Lucian ultide kaldı diyelim 2 defa Q atma şansın var 2 defadan sonra bekleme süresine girer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.