İremnet ile 10000 ms ping almak

CRESSI

Kilopat
Daha fazla  
Sevgili apartmanımız 2 yıllık fakat sevgili düşünceli komşularım altyapı vesaire çektirmemişler. Bir komşumun sırf arkadaşı diye apartmana airwifi taktırıp altyapı çektirmeye gelen her komşuyu ayartıp Airwifi'ye bağlatmışlar. Apartmanda tek ben 7/24 internet kullanıyorum. İnternet sürekli kesiliyor, oyunlarda ping değerlerim 30-150 ms arası iken aniden 1000-10000 mslere çıkıyor. Üstelik oynadığım oyunlar İstanbul merkezli serverlara bağlanılarak oynanıyor. Fotoğrafları mevcut. Geçen hafta dedim bakacağız dediler baktılar mı bilmiyorum fakat halen aynı durum. Oyuna giriyorum her raunt 1 2 dk internet gidiyor, ms çıkıyor. Eğlence için girdiğim oyunlar artık başıma dert olmaya başladı. Bugün yeniden gittim bayiye. Airwifi'de herkes aynı yere bağlanıyor deyip yanımda kendi uydusu ile bağlı olan internete test yaptı. Bak değerler normal dedi. Arkadaşım başka bir apartmanda kullanıyor fakat onda sorun yok dedim. Bizim apartmanda sorun dedim. Kabul etmeyip bilgisayarımda virüs olduğunu söyledi. Günde 50 kere internet gidiyorsa komşular aktif olarak kullanmadıkları için 2 3 kesilmeye denk geliyorlar yani onlarda pek farkında değil. Bu konu hakkında nasıl ilerlemem lazım. Altyapı için TT 2 yıl sıra veriyor. Kabloları biz verelim siz tesisatla ilgilenin dediler. Apartman da bunu kabul etmeyecek. Bende tek başıma tesisatçı bulup altyapı çektirecek gücüm yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı