Iris Xe Graphics güncellenirse sorun olur mu?

DARKNESS001

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
NVMe WDC PC SN530 SDBPNPZ-256G-1002
Ekran kartı
Iris Xe Graphics
İşlemci
i51135g7
Merhaba. Umarım doğru konu ya yazıyorumdur. Ben Iris Xe Graphics sürücüsü indirmek istiyorum ama ilk defa grafik kartı güncellediğimden nasıl yapılacağını veya bir sorun çıkar mı bilmiyorum.

Markası: ASUS modeli expertbook B1500 C

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de ASUS marka i5 1135G7 ve Iris Xe'li laptop kullanıyordum. Ben yapmanızı önermem. Driver yüklemeden önce Valorant'ta 100FPS civarı alıyordum. İndirdikten sonra 60FPS üstünü göremedim. Ve dayanamayıp masaüstüne geçtim. Zaten çok performans cihazları değil ama yine de siz bilirsiniz.

Hocam ben de ASUS marka i5 1135G7 ve Iris Xe'li laptop kullanıyordum. Ben yapmanızı önermem. Driver yüklemeden önce Valorant'ta 100FPS civarı alıyordum. İndirdikten sonra 60FPS üstünü göremedim. Ve dayanamayıp masaüstüne geçtim. Zaten çok performans cihazları değil ama yine de siz bilirsiniz.

Aslında o Valorant FPS düşüşü oyunun güncellenmesi ile ilgili sanırım çünkü bende videolardan izlediğim kadarıyla (1 veya 2 yıl önce ki videolardan)100 FPS alıyor ama şimdi dengeli modda 50 60 FPS alıyorum yani o oyunun kendi güncellemsinden kaynaklı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı