L Loytress Femtopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 İşlemci: Intel Core i7 1255U. Ekran kartı: Iris Xe Graphics. RAM: 16 GB. Oyun oynatır mı? Oynatırsa hangi oyunları oynayabilirim?
İşlemci: Intel Core i7 1255U. Ekran kartı: Iris Xe Graphics. RAM: 16 GB. Oyun oynatır mı? Oynatırsa hangi oyunları oynayabilirim?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.559 Makaleler 1 Çözümler 38 28 Temmuz 2025 #2 Basit çevrim içi veya bağımsız oyunlar dışında güncel oyunları oynatmaz. 2013 ve öncesi için orta ayarlarda birçok oyunu oynatır.
Basit çevrim içi veya bağımsız oyunlar dışında güncel oyunları oynatmaz. 2013 ve öncesi için orta ayarlarda birçok oyunu oynatır.
L Loytress Femtopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #3 Ribozom dedi: Basit çevrim içi veya bağımsız oyunlar dışında güncel oyunları oynatmaz. 2013 ve öncesi için orta ayarlarda birçok oyunu oynatır. Genişletmek için tıkla... Gta 5 vb oynatır mı?
Ribozom dedi: Basit çevrim içi veya bağımsız oyunlar dışında güncel oyunları oynatmaz. 2013 ve öncesi için orta ayarlarda birçok oyunu oynatır. Genişletmek için tıkla... Gta 5 vb oynatır mı?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.559 Makaleler 1 Çözümler 38 28 Temmuz 2025 #4 Loytress dedi: Gta 5 vb. oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Vb. den hangi oyunları kastediyorsun bilmiyorum ama GTA V' tek oyunculuda oynatır, çok oyunculuda mutlu edeceğini sanmıyorum.
Loytress dedi: Gta 5 vb. oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Vb. den hangi oyunları kastediyorsun bilmiyorum ama GTA V' tek oyunculuda oynatır, çok oyunculuda mutlu edeceğini sanmıyorum.
L Loytress Femtopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #5 Ribozom dedi: Vb. den hangi oyunları kastediyorsun bilmiyorum ama GTA V' tek oyunculuda oynatır, çok oyunculuda mutlu edeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Vb. derken kastettiğim gta tarzı açık dünya oyunları
Ribozom dedi: Vb. den hangi oyunları kastediyorsun bilmiyorum ama GTA V' tek oyunculuda oynatır, çok oyunculuda mutlu edeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Vb. derken kastettiğim gta tarzı açık dünya oyunları
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.559 Makaleler 1 Çözümler 38 28 Temmuz 2025 #6 Loytress dedi: Vb. derken kastettiğim gta tarzı açık dünya oyunları. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimlerine bir bakman lazım, piyasada milyon tane açık dünya oyunu var. Dediğim gibi güncel oyunları zor oynarsın.
Loytress dedi: Vb. derken kastettiğim gta tarzı açık dünya oyunları. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimlerine bir bakman lazım, piyasada milyon tane açık dünya oyunu var. Dediğim gibi güncel oyunları zor oynarsın.
L Loytress Femtopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #7 Ribozom dedi: Sistem gereksinimlerine bir bakman lazım, piyasada milyon tane açık dünya oyunu var. Dediğim gibi güncel oyunları zor oynarsın. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynatır peki? Oyun önerin varmı?
Ribozom dedi: Sistem gereksinimlerine bir bakman lazım, piyasada milyon tane açık dünya oyunu var. Dediğim gibi güncel oyunları zor oynarsın. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynatır peki? Oyun önerin varmı?