Büyüyen Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 582 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 1300X, Nvidia GTX 1050Ti, 8gb RAM (Masaüstü) i5-1235U, Intel Irıs Xe, 16GB RAM (Laptop) Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 RAM 16GB Ekran kartı Iris Xe İşlemci i5-1235U 20 Kasım'da bildiğiniz gibi ucuz oyunların fiyatları diğerlerine göre çok daha pahalanacak. 50TL altında alınması gereken oyunlar önerir misiniz? Muhtemelen bu tarz çok konu açıldı ama hepsi çok dağılmış durumda. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2023
20 Kasım'da bildiğiniz gibi ucuz oyunların fiyatları diğerlerine göre çok daha pahalanacak. 50TL altında alınması gereken oyunlar önerir misiniz? Muhtemelen bu tarz çok konu açıldı ama hepsi çok dağılmış durumda.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 10 Kasım 2023 #2 Far Cry 5 Gold Edition 60 lira. Yanında Far Cry 3 de veriliyor..
xerxer Megapat Katılım 25 Ağustos 2015 Mesajlar 302 Çözümler 1 10 Kasım 2023 #3 Eagle_Paw dedi: Far Cry 5 Gold Edition 60 lira. Yanında Far Cry 3 de veriliyor.. Genişletmek için tıkla... Gold etition içeriği şu şekilde değil mi? The Big Game Hunter Paketi The Ace Pilot Paketi The Explosive & Chaos Paketi AR-C Saldırı Tüfeği ve eşsiz görünümlere sahip .44 Magnum Tabanca 3'ü verdiğine dair bir bilgi göremedim Hocm
Eagle_Paw dedi: Far Cry 5 Gold Edition 60 lira. Yanında Far Cry 3 de veriliyor.. Genişletmek için tıkla... Gold etition içeriği şu şekilde değil mi? The Big Game Hunter Paketi The Ace Pilot Paketi The Explosive & Chaos Paketi AR-C Saldırı Tüfeği ve eşsiz görünümlere sahip .44 Magnum Tabanca 3'ü verdiğine dair bir bilgi göremedim Hocm
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 10 Kasım 2023 #4 xerxer dedi: Gold etition içeriği şu şekilde değil mi? The Big Game Hunter Paketi The Ace Pilot Paketi The Explosive & Chaos Paketi AR-C Saldırı Tüfeği ve eşsiz görünümlere sahip .44 Magnum Tabanca 3'ü verdiğine dair bir bilgi göremedim Hocm Genişletmek için tıkla... Ben alalı 1 saat oldu. Far Cry 3'ü de verdi yanında.
xerxer dedi: Gold etition içeriği şu şekilde değil mi? The Big Game Hunter Paketi The Ace Pilot Paketi The Explosive & Chaos Paketi AR-C Saldırı Tüfeği ve eşsiz görünümlere sahip .44 Magnum Tabanca 3'ü verdiğine dair bir bilgi göremedim Hocm Genişletmek için tıkla... Ben alalı 1 saat oldu. Far Cry 3'ü de verdi yanında.