Iris Xe sistemde R6 oynarken ekranda çizgiler çıkıyor

H.S_mir

Hectopat
Ekran kartı
İntel iris xe graphics
Merhaba. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynarken ekranda fotoğraftaki gibi 1-2 saniyelik olarak çizgiler oluşuyor. Bu çizgiler oyun menüsünde olduğum zaman da oluşuyor. Ekran kartım dahili Intel Iris Xe Graphics. Neden olduğuna dair bir fikri olan var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_4913.jpeg
    IMG_4913.jpeg
    315,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri Güncelle: Ekran kartı sürücülerini Intel Driver & Support Assistant uygulaması ile güncelle.
Veya
İşlemci ve Ekran Kartı Yükünü Kontrol Et: Görev Yöneticisi'ni kullanarak yoğun yük altında olup olmadığını kontrol edebilirsin.
Cihazın hiç hasar gördü mü? Zamanında harici ekran kartı olan Iris Xe kullandım ve baya sorunlu bir ekran kartıydı.

Sürücüleri Güncelle: Ekran kartı sürücülerini Intel Driver & Support Assistant uygulaması ile güncelle.
Veya
İşlemci ve Ekran Kartı Yükünü Kontrol Et: Görev Yöneticisi'ni kullanarak yoğun yük altında olup olmadığını kontrol edebilirsin.
Cihazın hiç hasar gördü mü? Zamanında harici ekran kartı olan Iris Xe kullandım ve baya sorunlu bir ekran kartıydı.
Oyun oynarken ekran kartım 100% kullanılıyor. Hiç bir hasar görmedi. Ekran kartımın 128mb vram ı var. Bundan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. Böyle çizgi oluşmasıyla oyun oynamamda sorun yok. Sadece donanım olarak bir hasar alır diye endişeliyim.

Oyun oynarken ekran kartım 100% kullanılıyor. Hiç bir hasar görmedi. Ekran kartımın 128mb vram ı var. Bundan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. Böyle çizgi oluşmasıyla oyun oynamamda sorun yok. Sadece donanım olarak bir hasar alır diye endişeliyim.
Donanım olarak hiçbir hasar almaz, endişelenmeyin. Iris Xe kartı teknolojik olarak gerektiğinde kendi gücünü sınırlayarak aşırı ısınma yapmaz. Yaparsa bile sistem kendini korumaya alır ve bilgisayarınızı kapatır. Bu tarz yeni cihazlarda bunu görmen çok nadir. İyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı