IriunWebCam uygulaması güvenilir mi?

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Bu uygulamayı telefonumu bilgisayara bağlayıp webcam olarak kullanmak için indirdim. VirusTotal dahil birkaç yere upload ettim. VirusTotal linki yukarıda gördüğünüz gibi. Diğer sonuçları da atıyorum. @Dutchman hocam rahatsız ettiğim için kusura bakmayın, rica etsem siz de bir göz atar mısınız buna? Bana temiz gibi geldi ancak danışmak istedim yine de başkalarına.

Hybrid-analysis sonuçları (Windows 11 64 Bit raporu isteği de oluşturdum, muhtemelen birazdan çıkar): Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox

Filescan. IO sonucu: Filescan.IO - Next-Gen Malware Analysis Platform

Kaspersky threat ıntelligence portal sonucu: Kaspersky Threat Intelligence Portal

Son düzenleyen: Moderatör:
Webcam almadan önce bir süre kullandım, herhangi bir sorun yaşamadım. Kendi sitesinden indirip kullanırsanız sorun yaşamazsınız.

Güvenilir, covid döneminde online toplantılarda eski telefonumun kamerası ile uzun saatler kullandım aylar boyunca. Piyasadaki en başarılı LAN webcam uygulaması diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…