Irkçı mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır alakası yok. Bakarsak zaten Araplar para içinde yüzen bir millet değil mi?
Hayır. Bu zenginlikten sadece üst kesim yararlanıyor. Her Arap ülkesi de petrol zengini değil. Araplara karşı çok önyargılı insan var bu forumda. @24099 bir konuda HZ.Muhammed'i Arap diye aşağılayan kişiye çok güzel cevap vermişti.

Kürt halkını sevmiyorum. Çoğunluğu aynı halt.

Hasta olunca bir kürt doktordan medet umarsın ama değil mi? Bir kürt Türk halkını sevmiyorum hepsi aynı halt derse ne düşünürsün acaba? Unutma ki sen Türkiye cumhuriyetinde hangi vatandaşlık hakkına sahipsen bir kürt bir laz bir çerkez de o hakka sahiptir. Anayasa madde 66. Ayrıca insanın ırkını seçme gibi bir lüksü yoktur. İnsanları ırkları üzerinden değil, kişilikleri üzerinden değerlendirmeniz sizi daha sağlıklı bir birey yapacaktır.

Irkçılık çok berbat bir şey. Türk olsun, kürt olsun suriye'li olsun inancına bakarım ve öyle yargılarım birinin ten rengi, doğduğu ülke veya geldiği soya bakmak acayip derecede yanlış bir şey sapık zihniyetli insanlar asıl ayrımcılığı hak ediyorlar.

Kürtleri genel kişilik özellikleri üzerinden değerlendiriyor zaten.

@Tokiler benim davranışlarını tasvip etmediğim Araplar 600-700 yıllarındaki Araplar değil günümüz Arapları. Mesela en basitinden toplumlarında kadının yeri ve hakları.
Evet, günümüz Araplarına ben de pek iyi yaklaşmıyorum. Çok pis insanlar. Yanına tuvaletini yaptığı domatesi koparıp yiyen insanlar. Kadın haklarını düşünürsek, yöneticilerin İslam dinini önemsediği falan yok. Yavaş yavaş kuralları gevşetiyorlar. İslam dinini tamamen saltanat için kullanıyorlar. Bu yönetim biçimini bıraksalar kimse kral olamayacak. Bu "eşitsizlik" de dini yönetim biçiminden kaynaklanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…