Sevmiyorsan bu topraklarda barınma. Türkler sayesinde bu topraklarda özgürce yaşadığının farkında mısın? Sen Türklere şükret. Bir Yunan'dan eziyet görerek yaşıyor da olabilirdin burada.
Açıkçası bana zararı olan hiçbir ırkı sevmiyorum. Evet, ırkçıyım. Ama ön yargı değil ırkçılığım. Yıllarca maalesef ki görüp, yaşadığımız şeyler yüzünden istemeyerek ırkçıyım artık.
Ciddiyim tabi ki de. Gözümde @Mutluww'dan bir farkınız yok ve bir çok kişiye de öyle geliyordur diye düşünüyorum. Sadece konum yorum kassın, forumda ırkçı varsa onu ifşalayayım tarzında bir konu.
Ayağını bastığın toprakların altındaki şehitler sayesinde yaşıyorsunuz. İki ülkede Turan devletinin üyesidir. Türkiye tek başına buralara gelmedi. Herkes Türkiye tek başına buralara geldi sanıyor. Çanakkale savaşında kaç Azerbaycan'lı kaç Uyğur kaç Kürt kaç Çeçen kaç Kazakistan'lı savaştı bilen yok. Türkiye buralara tek başına gelmedi. Çanakkale savaşında da Türkler tek başına bunları yapmadı. Arkasında Turan devleti vardı. Tüm Turan devleti ayağa kalkmıştı. Bir birinizi yemeyi bırakın.
Ciddiyim tabi ki de. Gözümde @Mutluww'dan bir farkınız yok ve bir çok kişiye de öyle geliyordur diye düşünüyorum. Sadece konum yorum kassın, forumda ırkçı varsa onu ifşalayayım tarzında bir konu.
Sıkılmadınız mı şöyle yorum yapmaktan? Merak ettiğim için sordum. Saçma ve dikkat çekmeye yönelik asıl tepkilerin size ait olduğunu düşünüyorum. Şu kafayla mı yazdınız? "Ya ben bunu bir linç ettireyim, üstüne de beğeni alayım. Konu kilitlensin, arkadaş da mimlensin."
Sıkılmadınız mı şöyle yorum yapmaktan? Merak ettiğim için sordum. Saçma ve dikkat çekmeye yönelik asıl tepkilerin size ait olduğunu düşünüyorum. Şu kafayla mı yazdınız? "Ya ben bunu bir linç ettireyim, üstüne de beğeni alayım. Konu kilşitlensin, arkadaş da mimlensin."