Artyom_Alekseyevich Hectopat Kek günü Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 328 Çözümler 1 Yer Moscow Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #11 Silinen üye dedi: Çin'lilerin ABD'ye siber saldırısı. Diyecek söz bulamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Amerika soyunu kurutacak bunların az kaldı.
Silinen üye dedi: Çin'lilerin ABD'ye siber saldırısı. Diyecek söz bulamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Amerika soyunu kurutacak bunların az kaldı.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.028 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 1 Eylül 2020 #12 Olay ne? Şarkıda dans ediyorlar ve pek İngilizce'ye benzetemedim. Değişik konuşuyorlar.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 1 Eylül 2020 #13 Enes3078 dedi: Olay ne? Şarkıda dans ediyorlar ve pek İngilizce'ye benzetemedim. Değişik konuşuyorlar. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım.
Enes3078 dedi: Olay ne? Şarkıda dans ediyorlar ve pek İngilizce'ye benzetemedim. Değişik konuşuyorlar. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 1 Eylül 2020 #14 Enes3078 dedi: Olay ne? Şarkıda dans ediyorlar ve pek İngilizce'ye benzetemedim. Değişik konuşuyorlar. Genişletmek için tıkla... Dikkatli dinleyince "n*gga" diyorlar.
Enes3078 dedi: Olay ne? Şarkıda dans ediyorlar ve pek İngilizce'ye benzetemedim. Değişik konuşuyorlar. Genişletmek için tıkla... Dikkatli dinleyince "n*gga" diyorlar.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 2 Eylül 2020 #15 Silinen üye dedi: Çin'lilerin ABD'ye siber saldırısı. Diyecek söz bulamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konuyu bir ırkçının oluşturması garip. Adolf Hitler'i kast ediyorum, arkadaşı değil.
Silinen üye dedi: Çin'lilerin ABD'ye siber saldırısı. Diyecek söz bulamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konuyu bir ırkçının oluşturması garip. Adolf Hitler'i kast ediyorum, arkadaşı değil.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 2 Eylül 2020 #16 #DünyadaÇinİstemiyorum .
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.695 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2020 #17 Peki ya bu nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Peki ya bu nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Eylül 2020 #18 Parti Şapkası dedi: Peki ya bu nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kötü değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Parti Şapkası dedi: Peki ya bu nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kötü değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 2 Eylül 2020 #19 Silinen üye dedi: Adamlar ''n*gga'' yani köle ifadelerini kullanılıyor. N*gga söylemi zencilere deniyor genellikle. Eskiden zenciler Amerika'da köle olarak çalıştırırlarken bunu derlermiş. Genişletmek için tıkla... Amerika'da zencilerin yoğunlukta olduğu bir süpermarkette "Nigar" adlı arkadaşına seslenen bir arkadaş grubunun hikayesi geldi aklıma. NOT: Video'ya bakamıyorum kısıtlı PC'de olduğum için.
Silinen üye dedi: Adamlar ''n*gga'' yani köle ifadelerini kullanılıyor. N*gga söylemi zencilere deniyor genellikle. Eskiden zenciler Amerika'da köle olarak çalıştırırlarken bunu derlermiş. Genişletmek için tıkla... Amerika'da zencilerin yoğunlukta olduğu bir süpermarkette "Nigar" adlı arkadaşına seslenen bir arkadaş grubunun hikayesi geldi aklıma. NOT: Video'ya bakamıyorum kısıtlı PC'de olduğum için.
Wakuba Picopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 186 Yer Waku 2 Eylül 2020 #20 Parti Şapkası dedi: Peki ya bu nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda ne anlatılmak isteniyor?
Parti Şapkası dedi: Peki ya bu nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda ne anlatılmak isteniyor?