İrlandalı Boksörün Hanzo Esnafla imtihanı

Makaleler
9
Yer
Kars/ Ordu
Daha fazla  
Meslek
İnşaat
Tam da klavye başındakileri ve sırtını bir yerlere dayayarak vurup-kırıp dağıtan zihniyetindeki insanları andıran bir olay...
Olay kısaca şu: İrlandalı boksör turist kaldığı otelden markete su almak için iner, dolabın kapısını açar ve sular dökülür, bunu gören hanzo esnaf; ''sen misin sularımı döken'' der ve adama savunma hakkı bile vermeden sarılır sopasına, sonra yediği dayakla kalır.

İzlemeyenler, haydi izleyelim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu Konu dışı bölümünde açıyordum, sanırım bir yanlışlık oldu, konuyu ''Kullanıcı Haberleri'' ya da ''Konu Dışına'' bölümüne taşımanızı rica ediyorum?

Son düzenleme:
Böyle şeyleri gördükçe içim daha fazla sıkılıyor. Sıkıldım böyle şeyleri görmekten artık. Yakışmıyor bize böyle hareketler. Tamam İrlandalı adam da suçlu olabilir belki o dolabı hızlı açarak. Ama sopayı alıp dışarı fırlamak nedir yahu? Hadi o esnaf (gerçi bunu yapana esnaf demeye dilim varmıyor) kavga çıkardı. Diğerleri neden sakinleştirmek yerine olayı büyütüyorlar? Bide esnaf demişler. Böyle iş yapanlara esnaf denmez. Esnaf dediğin işi adam gibi hallederdi o durumda. Biz de bu işi yapıyoruz. Geçen gün bir kadın alışveriş sepetiyle giderken iki kavanoz yeşil zeytin kırdı. Öyle ucuz şeyler de değillerdi. Gittim kadın çok üzgünüm isteyerek olmadı ama parasını öderim dedi. Ben de önemli değil dedim ödemenize gerek yok bunları buraya koymak bizim hatamız dedim kadını yolladım. İşler hemen çözüldü. Hayat bu kadar basitken işleri bu kadar zorlaştıran insanları gerçekten anlamıyorum. Allah akıl fikir versin...

Erkekliklerinin egolarından ibaret olduğunu herkesin gözünun önüne sermişler. Bir kaç gün sonrada bağırırlar turist gelmiyor diye. Yazık

Üstelik adam dolabın kapağını açar açmaz bir anda teredüt ediyor... Hani istemeyerek olduğu da anlaşılıyor yani.

Ama bir yumrukla yere serip sarhoş ettiği o adama nasıl sevindiğimi anlatamam.

Hayır harbiden sudan sebeple kavga çıkmış. Onu geçtim bu olay Turizme de zarar veriyor. İnsanlar gittiği yeri arkadaşlarına, ailesine anlatır. Eğer anlattığı olaylar kötü şeyler ise insan oraya adımını atmaz. Mesela hangi insan yurt dışına gitmek istediğinde Avrupa, Amerika'yı değil de Afrika'yı tercih ediyor?

Turistin bilinçli olarak hızlı açtığını düşünmüyorum. O dolapların kapakları bazen çok sıkı kapanıyor, birden açılınca hızlı açmış gibi bir izlenim oluştuğunu düşünmekteyim. Hem orasının sahibi de dolabı ağzına kadar doldurmasaymış. Zaten turist bilerek hızlı açsa bile bırakın sopayla vurmak kızmak bile yanlış. İşletme sahibini geçtim zaten sonuna kadar haksız, oradaki insanlara ne oluyor? Toplanmışlar 20 kişi bir kişiye saldırıyorlar. Hem de çoğu olayı bile bilmiyordur. Sorgulamadan yaptığımız davranışların bedelini bir gün çok kötü ödeyeceğiz.

Ama bir yumrukla yere serip sarhoş ettiği o adama nasıl sevindiğimi anlatamam.

Gerçekten haberde dediği gibi, adamı hayata küstürmüş.

Abi tamam da sende eline bi ayar ver. Çivilemediler ya dolabın kapağını o nasıl bir açış. Neyse iyi stres atmıştır. Helal olsun boksöre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…