İrlandalı Boksörün Hanzo Esnafla imtihanı

@brk35 mesajında çok şey anlattın anlayabilene.

@BrainHacker, adam zaten 200 kg. civarında ve boksör, bu gibi bi adamın ellediği bir şeyin titrememe, oynamama şansı var mı?
E tabi dolap da emanet gibi durduğundan ortaya öyle bir sonuç çıktı.

@BlackBelt, öyle bir olayla, durumla karşılaşmanı istemem açıkçası.
Ben de bir kaç sene karateye bir arkadaşımla birlikte gittim, sanırsam sarı kuşakta idim bıraktım. Sonra arkadaşımın ısrarıyla 1 iki sene de onunla birlikte çalıştım.
Sonra bir gün nasıl oldu ise bir sokak kavgasının içinde buldum kendimi, ben onları onlar beni dövdü derken olay bitti. Ertasi gün yatakta kalkamadım. Anlayacağın karateci de olsan o tür kavgalarda hasar almama şansın neredeyse hiç. Tabi bazen ölümlerle de sonuçlanabiliyor, o bakıödan uzak durmakta yarar var.

Abi ben daha önce ister istemez kavga ettim bir kaç kere. Hatta bir ara öylesine yürürken bir kavganın içinde buldum kendimi. Beni karşı taraftan sanıp üç kişi üstüme sopalarla koşturdu. Savundum kendimi bir yere kadar. Biri sopayla sırtıma vurduğunda sinirlendim ve hızlıca yumruk atmak isterken boynuna vurdum. Adam bayıldı, yere düştü. Bu yanlış hareketimden dolayı milli takıma giremedim, lisansım bir süreliğine elimden alındı. Sonra halloldu lisans işi. Şimdi milli takım için yeniden çalışmaya başladım. Aynı zamanda hocalık yapıyorum. O günden beri de mecbur kalmadıkça bu yeteneğimi kullanmıyorum.

Maşallah siz de Gandalf gibi müthiş yetenekleri kullanmaya karşısınız sanırım

Yumruğu yiyip yere serilen hak etmiş bence, ayrıca bir daha yapmayacağına yemin etmiştir.

Bu arada konu dışı olacak biraz ama @er36po profil resmini değiştirmiş. Bende diyorum uzun zamandır yok forumda farkında değilim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…