İrohazaka drift videosu

Makaleler
149
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İrohazaka içinde Drift yapan birisi.

Yapan kişinin ismini tam olarak bilmiyoruz bazıları Keiichi Tsuchiya diyor bazıları başka biri.

YouTube'a yükleyen kişinin adı: Machiosan.

Son olarak Eurobeat ile montajlanmış hali:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalnız o kadar rahat kullanıyor ki mest etti beni izlerken.

Yalnız o kadar rahat kullanıyor ki mest etti beni izlerken.
Yapan kişi Touge'yi ezbere biliyor büyük ihtimalle yıllardır sürüyor.

Touge dağ yolu demektir ve Japonlar Drifti bu tarz kendi kültürü ve mekanı olan yerler içinde yapıyor.

El freni tekniği ve Debriyaj tokatlama ile direksiyonun ağırlık noktasını tekniklerini kullandığı belli oluyor.

Doğukan Manço'nun Drift ile ilgili videolar var hocam merak ediyorsanız bakabilirsiniz.

Direksiyonun sağda olmasından dolayı pek rahat izleyemedim
Bence izlemeye değer müzikli halini ekledim daha eğlenceli oluyor.

Bence izlemeye değer müzikli halini ekledim daha eğlenceli oluyor.
Adamın yeteneğine diyecek bir şey yok tabi mükemmel izlenmeye de değer. Ama direksiyonun konumu (Türkiye'nin sağdan akan trafiğinde) alışılmışın dışında olduğu için direkt gözüme çarptı.

Kötü olan tarafı bu güzel kültürü yok ettiler.

Keşke yok olmasa veya bu tarz Touge'lere benzer profesyonel pistler olsa.
Hocam touge simracing ve Assetto Corsa ile ilgileniyorsanız Discord bırakabilir misiniz? Sizin gibi kafa dengi insanlar bulmak zor oluyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…