B bugrareyiz Kilopat Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar aldım freedos geldi. Windows 7 yükledim internette dolaşıyordum bu hatayı aldım. Kendi kendine kapanıyor bilgisayar nasıl çözecegim acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2015
Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar aldım freedos geldi. Windows 7 yükledim internette dolaşıyordum bu hatayı aldım. Kendi kendine kapanıyor bilgisayar nasıl çözecegim acaba ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Mart 2015 #2 Bilgisayarınız 7 ile uyumsuz. Yeni laptoplar UEFI destekli ve bu destek 7'de yok. Zaten biz de 7'ye destek vermiyoruz. 8.1 kuracaksınız: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları 8.1 kurduktan sonra sorun yaşarsanız yeni konu açabilirsiniz. Konu kapanmıştır. Artı 0 Eksi
Bilgisayarınız 7 ile uyumsuz. Yeni laptoplar UEFI destekli ve bu destek 7'de yok. Zaten biz de 7'ye destek vermiyoruz. 8.1 kuracaksınız: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları 8.1 kurduktan sonra sorun yaşarsanız yeni konu açabilirsiniz. Konu kapanmıştır.