MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Tamamdır, geliyorsa sıkıntı yok. Yükseltme kısmında bir sıkıntı olmuş olabilir. USB'den temiz kurulum ile tekrar Windows kurabilirsiniz. Ama ondan önce Memtest86 testini yapın.
Tamamdır, geliyorsa sıkıntı yok. Yükseltme kısmında bir sıkıntı olmuş olabilir. USB'den temiz kurulum ile tekrar Windows kurabilirsiniz. Ama ondan önce Memtest86 testini yapın.
dostum usb taktım biosan dan da başlangıc usb seçtim fakat bios açılma ekranın da takılı kalıyor hiçbir tuş çalışmıyor yeniden başlatınca biosa girebiliyorum del e basarak
şimdi de ramları okumuyor dıt dıt ses geliyor ekran kartı fanları dıt sesin den sonra duruyor sorun ne acaba
Sorun yüksek ihtimalle RAM kaynaklı. Son dosyaların ikisinde direkt olarak memory_corruption hatası vardı. 3 kere Memtest86 ile test yapmanızı söyledim, yapmadınız.