"IRQL_NOT_LESS or equal" mavi ekran hatası

kaptan26

Femtopat
Daha fazla  
IRQL_NOT_LESS or equal hatası almaya başladım.

Minidump link:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır, geliyorsa sıkıntı yok. Yükseltme kısmında bir sıkıntı olmuş olabilir. USB'den temiz kurulum ile tekrar Windows kurabilirsiniz. Ama ondan önce Memtest86 testini yapın.
Tamamdır, geliyorsa sıkıntı yok. Yükseltme kısmında bir sıkıntı olmuş olabilir. USB'den temiz kurulum ile tekrar Windows kurabilirsiniz. Ama ondan önce Memtest86 testini yapın.
usb yle format atmayı deniycem şimdi
dostum usb taktım biosan dan da başlangıc usb seçtim fakat bios açılma ekranın da takılı kalıyor hiçbir tuş çalışmıyor yeniden başlatınca biosa girebiliyorum del e basarak
şimdi de ramları okumuyor dıt dıt ses geliyor ekran kartı fanları dıt sesin den sonra duruyor sorun ne acaba

Son düzenleme:
kardeşim pc açılmıyor nasıl yapıcam ? siyah ekran hatası vardı açamadım şimdi de dıt sesi geliyor pc hiç açılmıyor nası yapıcam

Dıt sesi mi? Dıt mı yoksa bip mi? Ek olarak kaç bip? Kaçı uzun kaçı kısa?

Ses kaydını Google Drive gibi bir platforma atıp paylaşabilirsiniz ya da videosunu çekip YouTube'a atıp linkini paylaşabilirsiniz.

Ses kaydını Google Drive gibi bir platforma atıp paylaşabilirsiniz ya da videosunu çekip YouTube'a atıp linkini paylaşabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 uzun ve 2 kısa genellikle ekran kartı hatasını belirtir. Ekran kartınız arızalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…