Daha öncede mavi ekran hataları alıyordum fakat sadece 1 dosya çıktı Minidump klasörünün içinden. CCleaner ile silmiş olabilir miyim? Yoksa o 1 dosyanın içinde bütün dump kayıtları var mı? @Murat5038
Aynısı benimde başıma gelmişti şöyle yaptım; 1- Sistem temizleme araçları ile sistemi temizledim, daha sonra disk birleştirme yaptım (Güvenli Mod da) 2- Driver Booster ile tüm sürücüleri güncelleştirdim (Ekran kartı hariç), sorun çözüldü.
Sanırım qBittorrent'i açınca oluyor. Zaten sistemi sürekli temizliyorum. Disk birleştirme yapamam çünkü Windows SSD'ye kurulu. Fakat HDD'ye yapabilirim. Sürücülerim hep güncel fakat bir de Driver Booster'ı denemek lazım.
Eski olanlar bunlarmış. İndirirken 10 KB/s hızda indiriyor. Neden?
@Murat5038 Donanım kimliği ile AHCI Controller Driver'ın son sürümünü bulamadım. Siz bakabilir misiniz bir de? PCI\VEN_8086&DEV_8C82&SUBSYS_79171462&REV_00
Intel 4th Gen Core processor DRAM Controller - 0C00'ın da son sürümünü indiremedim. PCI\VEN_8086&DEV_0C00&SUBSYS_79171462&REV_06
Buna da bakarsanız sevinirim.
PCI\VEN_8086&DEV_0C01&SUBSYS_79171462&REV_06
Son olarak Intel Sensor Solution - 33D1 nedir? Sanırım monitörün sürücüsü. Onu buldum şimdi yüklüyorum.
Intel Sensor Solution sürücüsünü indirdiğimde ASUS VN247.icm ve ASUS VN247.inf dosyası çıktı. Bir türlü kuramadım. Ne yapmam gerek?
Bu tarz programları kullanmanızı pek tavsiye etmem. Yanlış sürücü indirmeleri yapabiliyor. Sizde Rapid Storage yüklü mü? Bende o sürücü,dediğiniz mavi ekrana sebebiyet oluyordu. Silince sorun çözülmüştü.
Ben önceden de bu sürücüleri bulamamıştım. Hiçbir zaman sürücü bulucu programlar yardımıyla sürücü indirip kurmadım. Sadece bir bakayım dedim nasıl bir şeymiş diye. Zaten sisteme zararlı olduklarını bildiğim için fazla ileri gitmeden yine donanım kimliğiyle bulmaya çalıştım şimdi.
Böyle programlarla sürücü indirmediğime yemin ediyorum size. Arkadaş söylemiş böyle böyle diye. Bende bakayım bi' dedim, zaten pek güven vermedi. Hatta önceki mesajlarıma bakarsanız böyle programlar zararlıdır diyordum çoğu kişiye. O yüzden bende daha %1'i inmeden sildim programı. Bütün sürücülerimi MSI'ın sitesinden, Anakart'ın destek bölümünden kurdum. Ekran kartı sürücümü Geforce Experience'den kurdum. Size yalan borcum yok ki. Yardım etmiyorsanızda canınız sağolsun.
Not: Sanırım siz orada "Güncelle" yazdığı için indi sandınız. İnanmıyorsanız sizde bir indirip bakabilirsiniz ki sizin güncel olmayan sürücünüz yoktur. O "Güncelle" kısmına tıklayınca indirmeye başlıyor sürücüleri. Ben daha sonra hiç zaman kaybetmeden %1'i bile inmeden donanım kimliğiyle aramaya başladım ve hemen cevabımı düzenledim. Bakabiliyorsanız düzenlenme saatlerine bakın. Yani yalan söyleyeceğim yok size.
Evet ondan oluyor. Killer sürücünü güncelle, BIS güncelle güncel ise kaldır. MSI araçlarını kaldır.
Sisteminde birkaç açık var gözüküyor. Altta bulunan siteye bağlı gözüküyor ve site reklam içerikli.
pixel.rubiconproject.com
Malwarebyte ile sistemini taratıp hosts dosyasını kontrol etsen iyi olur.
Evet ondan oluyor. Killer sürücünü güncelle, BIS güncelle güncel ise kaldır. MSI araçlarını kaldır.
Sisteminde birkaç açık var gözüküyor. Altta bulunan siteye bağlı gözüküyor ve site reklam içerikli.
pixel.rubiconproject.com
Malwarebyte ile sistemini taratıp hosts dosyasını kontrol etsen iyi olur.
Yapıyorum. Sonuçları sizinle paylaşırım. BIOS güncel. Fakat diğer sürümlerde de oluyordu bu mavi ekran hatası. En son ihtimal denerim.
Bir sorunum daha var. Sanırım bu da sürücülerle ilgili. Şimdi benim klavye ve fare takılı USB portlarında. Bilgisayar normal açılıyor. Fakat 3. bir DVD veya Flash bellek taktığımda bilgisayar açılırken Anakart logosunun altında "A2" yazıyor ve beni orada çok bekletiyor. 4.'yü taktığımda bu sefer neredeyse hiç açılmıyor. Sorun nerede? Bunun için farklı bir konu açmak gerekiyorsa açarım.