J Jed_Saje Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #1 Merhaba. Ben bilgisayarda Valorant oynarken arkadan Bandicam'ı açacaktım video çekmek için ama mavi ekran geldi yardım eder misiniz? Minidump dosyaları:minidump.rar dosyasını indir - download
Merhaba. Ben bilgisayarda Valorant oynarken arkadan Bandicam'ı açacaktım video çekmek için ama mavi ekran geldi yardım eder misiniz? Minidump dosyaları:minidump.rar dosyasını indir - download
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.297 Makaleler 19 Çözümler 479 Yer Valisiz Vilayet! 3 Aralık 2021 #2 Ağ sürücülerini güncellemen lazım. Donanım Kimliği verirsen sürücü verebilirim. Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Ağ sürücülerini güncellemen lazım. Donanım Kimliği verirsen sürücü verebilirim. Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
KS KS J Jed_Saje Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #3 Sürekli ağ hatası. Bekleyin hemen bulup geliyorum. Buyrun Artı 0 Eksi