Genelde masaüstündeyken ya da video izliyorken yahut bilgisayar başından kalktığımda ben daha göremeden mavi ekran yiyip bilgisayar resetleniyor. İşlemci RAM ve yeni SSD taktırdım 2 gün önce ve o günden beri arada bir mavi ekran yiyorum durup dururken.
Ryzen 5 3500X'imi servise götürdüm ve parasını iade ettiler. Ben de yerine gidip Ryzen 3600 aldım ve bir haftadır hiçbir hata almadım sanırsam sorun çözüldü yardım eden herkese teşekkürler.
Hem mavi ekran hem de durup dururken restart yedi bilgisayar 2 saat içerisinde anlamadım neden nasıl oluyor. Umarım donanımsal sorun değildir. Güncel minidump dosyam:
Evet 2 taneydi ve sen bunu yazmadan önce de aldım hatayı. Realtek'ten bulup kurmayı deneyeyim bu sırada en son minidumpımı ve ağ bağdaştırıcılarımı atayım.
Denilen her şeyi yaptım fakat yine hata yemeye devam ediyorum. Ufak bir test yaptım ne kadar doğru bilemem ama bilgisayar boştayken/masaüstündeyken hata yiyorum gibi geldi bana. 3-4 saat aralıksız hata yemeden durduğum oldu fakat bilgisayarı boş bırakıp AFK kaldığımda 10 dakikada 3 kere hata vermiş sanırım ve bu sürekli oluyor yediğim hataların çoğu ben bilgisayar başında değilken oldu.
Minidump5.rar bu da 5. ve umarım sonuncu minidumpum olur...
Edit1:Bunu yazdıktan sonra yine mavi ekran... Sürekli farklı hata kodu almaya başladım keşke hatayı bulabilsem de çözümü kalsa artık. Donanımsal olmasından korkuyorum iyice anlamanın bir yolu yok mu? Yeni parçalar aldıktan sonra olmaya başladı çünkü.