RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
Merhaba RAM'leri test ettim ama bir sorun bulunamadı bütün minidump larıma bakıp sorunu çözmeme yardımcı olabiliri misiniz? Bir de HDD şöyle bir şey var senital de.
@@PanzerTR
HD Tune ile health ve error scan kısımlarını paylaşın.
BattlEye kaldırın.
Vanguard kaldırın.
Malwarebytes anti-malware şimdilik kaldırın.
Malwarebytes web erişim kontrolü veya eklentisi varsa kaldırın. Yerine Kaspersky kurabilirsiniz şimdilik. Mavi ekran sorunlarınız bittikten soran Malwarebytes'a geri dönersiniz.
sfc/scannow ve DISM komutlarını uygulayın.