IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

MervanYalcin37

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok uzun zamandır mavi ekran hatası alıyorum hala çözüm bulamadım. Burada da daha önce konu açtım ama çözüm bulunamadı. Son olarak şu an sadece IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatasını veriyor. Daha önce türlü türlü mavi ekran hataları veriyordu. Sistem ve minidump dosyaları aşağıda ben minidump dosyalarını yorumlayamadım.
  • Ryzen 7 3700X
  • GTX 1060 3GB 192 bit
  • 2x8 3200MHz Corsair Vengeance Pro (2 aylık)
  • Samsung 980 EVO M.2 SSD
  • Windows 10 64 bit 21H1
  • MPG X570 Edge Wi-Fi Anakart

Son Hata M.rar Bu gönderiyi yazdıktan 5 dk sonra yeni bir mavi ekran daha aldım. onu da paylaşmak isterim.

Son düzenleme:
Minidump dosyalarından pek bir şey çıkartamadım. Çünkü paylaştığın minidump dosyalarında hep yanlış sembol gösteriyor. Senle alakalı bir durum yok. Benle alakalı olacağını da zannetmiyorum.
1624622645984.png

AIDA64 HTML raporunu paylaşır mısın?

Olay görüntüleyicisi raporunu paylaşır mısın?

"DISM" aracını uygulayabilirsiniz.

BIOS sürümünüz güncel gözüküyor.

Ekran kartı sürücüsü güncel değil ise güncelleyin. Güncellemeyi biliyor musunuz?

Windows 10 güncelleştirmesi var mı diye kontrol edin. Güncelleştirme var ise yapınız.

Yonga seti sürücünüzü güncelleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle teşekkürler uğraştınız,

AIDA64 raporunu linkte bıraktım.
Olay görüntüleyici raporlarını da ekte bıraktım. Umarım doğru yapmışımdır.
DISM adımlarını ise 4. hariç hepsini yaptım.
Ekran kartı sürümü olarak yine buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile 05.18.2021 466.47 sürümüne geçmiştim. Onu şu anda güncel sürüm ile değiştirdim. DDU yardımı ile.
BIOS kaynaklı olabilir diye BIOS 'uda güncellemiştim 1 2 hafta önce.
Win10 güncellemelerine her gün bakıyorum neredeyse.
Yonga setini de güncellemiştim ama farklı bir şekildeydi bu daha farklı şekildeydi şu an tekrar yapmış gibi oldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı