unifying Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #1 Hatanın sebebini bulabilirseniz çok sevinirim. minidump.rar drive.google.com
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.223 Makaleler 60 Çözümler 810 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #2 RAM değerleri ile BIOS'ta oynamaya çalıştın mı? Sistem çok eski ama güncel değil sürücülerin. Baştan aşağı güncellemelisin. Artı 0 Eksi
RAM değerleri ile BIOS'ta oynamaya çalıştın mı? Sistem çok eski ama güncel değil sürücülerin. Baştan aşağı güncellemelisin.
KS KS unifying Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #3 claus dedi: RAM değerleri ile BIOS'ta oynamaya çalıştın mı? Sistem çok eski ama güncel değil sürücülerin. Baştan aşağı güncellemelisin. Genişletmek için tıkla... Reiz pek driver güncellemeyi bilmiyorum da driverpack solution ile güncellesem oluyor dimi Artı 0 Eksi
claus dedi: RAM değerleri ile BIOS'ta oynamaya çalıştın mı? Sistem çok eski ama güncel değil sürücülerin. Baştan aşağı güncellemelisin. Genişletmek için tıkla... Reiz pek driver güncellemeyi bilmiyorum da driverpack solution ile güncellesem oluyor dimi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.223 Makaleler 60 Çözümler 810 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #4 Olmaz. Sürücü bulucu kullanma. Bilmiyorsan tüm sistemini detaylıca belirt ve ben sürücüleri vereyim size. Artı 0 Eksi
Olmaz. Sürücü bulucu kullanma. Bilmiyorsan tüm sistemini detaylıca belirt ve ben sürücüleri vereyim size.