marsellus Kilopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün bir mavi ekran hatası aldım bana yardımcı olabilir misiniz? Dosya ektedir; minidump.rar
Merhaba arkadaşlar, bugün bir mavi ekran hatası aldım bana yardımcı olabilir misiniz? Dosya ektedir; minidump.rar
Vortex00gg Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 240 (4GB) İ3 3200 8GB Ram Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #2 Virüs olma ihtimali var mıdır PC açılıyorsa bir tarat.
marsellus Kilopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #3 Vortex00gg dedi: Virüs olma ihtimali var mıdır PC açılıyorsa bir tarat. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, oyun açıktı ve MSI Afterburner'de. Ben o sırada odada değildim, geldiğimde yeniden başladığını görmüştüm. Sorun kartla ya da yazılımsal gibi geldi bana ama daha detay lazım.
Vortex00gg dedi: Virüs olma ihtimali var mıdır PC açılıyorsa bir tarat. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, oyun açıktı ve MSI Afterburner'de. Ben o sırada odada değildim, geldiğimde yeniden başladığını görmüştüm. Sorun kartla ya da yazılımsal gibi geldi bana ama daha detay lazım.