Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...
Tamam Revo Uninstaller Pro'dan günlük veri tabanı yerinden CPU Z ile ilgili her şeyi sildim ve kontrol ettim silmişim sonra Razer Cortex'ide sildim oda tamam bir de son olarak CPU Z'yi sildiğim dediğim yer windows/temp/cpuz158'ide silmeyi başardım(lock hunter uygulaması ile) ve şu an komple silinmiş gibi görünüyor bir daha aynı sorunu yaşarsam format atmalı mıyım?