IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ntoskrnl.exe

Dante.Toska

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR5
Ekran kartı
GeForce RTX 4050
İşlemci
Intel i5-14500
Yeni aldigim HP Victus 16 laptopa Windows 11 kurdum, driver yuklemelerini yaptim ve herhangi bir hata almadim bu surecte. Kurulumu tamamlandiktan sonra oyun oynamaya calistigimda 1-2 dakika icerisinde IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, ntoskrnl.exe altinda hata aliyorum. Cozumuyle alakali Microsoft'un forumuna baktigimizda all update.ZIP diye bir dosya gordum ama yukleme linki acilmiyordu. Dosyaya sahip olan veya guncel cozum icin ne yapmam gerektigini bilen biri yardim edebilir mi?

111324-19468-01.zip minidump raporlarım

Son düzenleme:
@Dante.Toska Sorun sadece Valorant'ta oluyorsa;

Windows Defender > Giriş > Cihaz Güvenliği > Çekirdek Yalıtım > Bellek bütünlüğü'nü kapatın ve oyuna girin.

Eki Görüntüle 2352057

@Dante.Toska Sorun sadece Valorant'ta oluyorsa;

Windows Defender > Giriş > Cihaz Güvenliği > Çekirdek Yalıtım > Bellek bütünlüğü'nü kapatın ve oyuna girin.

Eki Görüntüle 2352057
Kapatıp denedim hata hala aynı.

@Dante.Toska Hocam aygıt yöneticisinde ünlem veya soru işaretli donanım var mı?
Başlat > Sağ tık > Aygıt yöneticisi.
hocam şu alttaki hariç yok onun driverını da bulamadım maalesef hp support assistant'da herhangi bir hatalı sürücü göstermiyor

hocam şu alttaki hariç yok onun driverını da bulamadım maalesef hp support assistant'da herhangi bir hatalı sürücü göstermiyor
windows üzerinden sürücü aradığımda böyle diyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    242,7 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2.png
    65,6 KB · Görüntüleme: 16
sadece wifi ve bluetoothla alakalı 2 driver çıktı onları indirdim denedim demin oyun açılınca mavi ekran yemedim poligona vs girebildim ama bi süre sonra ekran kartı sürücüsü çöktü hatası aldım ama performans modunda çalıştırmıyordum ondan kaynaklı olabilir mi

tekrar denedim yine mavi ekran aynı hata ile

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-14 142533.png
    37,7 KB · Görüntüleme: 17
Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…