İrregular ders seçimi sistemi nasıl çalışıyor?

HETZ

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi geceler. Ben 22-23 yılının ocak ayında hazırlıktan lisansa geçtim ve ilk yılın 2.donem derslerini aldim, 3'unu geçtim ikisini sanirim koşullu geçtim 1'inden ise kaldım. Bu donem ders seçimi olacağı zaman ilk senenin 1.donem derslerinin tamamını seçebilir miyim yoksa mecburen 2.sinif derslerini mi almak zorundayım? Bilen birisi aydınlatırsa memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla 2. dönem derslerinden kaldın. 1. dönem derslerini seçersin, sorun yok. Baharda öncelikli olarak kaldıklarını alman gerekecek.
Sadece bir dersten kaldım(Fizik 2).Peki 2.sınıf derslerini seçmeyip sadece 1.dönem derslerini seçme imkânım var mı?Yoksa illaki alttan mı almam gerekecek?

Sadece bir dersten kaldım(Fizik 2).Peki 2.sınıf derslerini seçmeyip sadece 1.dönem derslerini seçme imkânım var mı?Yoksa illaki alttan mı almam gerekecek?
Tam olarak sorunu anlamadım. O yüzden olacakları açıklıyorum:

1. Geçen bahar ilk yılın bahar dönemi derslerini aldın. Birinden kaldın.
2. Bu güzde ilk yılın güz dönemi derslerini alacaksın.
3. Bu baharda ilk yıldan kalan dersini alacak ve ikinci yılın bahar dönemi derslerini alacaksın.

Anlamadığın nokta neresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…