İş amaçlı AutoDesk, Inventor, Revit, Catia, SolidWork, NX Simens gibi programları kullanabileceğim üst düzey laptop almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir, acaba ne almalıyım?
Asus Zephyrus G14 GA401IV-HA037 AMD Ryzen R9 4900HS 16GB 1TB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI GE66 DRAGONSHIELD 10SGS-427TR i9-10980HK 32 GB 1 TB SSD RTX2080 Super 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo ThinkPad P15 20ST003MTX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Sadece evde veya işte kullanmalık olmaması gerekiyor. Gerektiğinde her yerde hızlı işlemler için gerekmekte.
Yapılan yorumlara gerçekten çok teşekkür ediyorum ama gerçekten çok arada kaldım bana gerekli olan iş istasyonları bu işte Xeon işlemciler, NVIDIA Quadro kartları ile daha fazla performans veriyormuş onları mı seçeyim yoksa yüksek düzey işlemcili ekran kartlı bir oyuncu laptopları mı?