İş Bankası 18 yaş altı İlk İmza Hesabı açmak

real gecko

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
İş Bankası'ndan 18 yaş altı İlk İmza Hesabı açmak istiyorum. 16 yaşındayım ve yaptığım araştırmalar sonucunda bu hesabın bana en uygun seçenek olduğuna karar verdim. Forumda bu konuyla ilgili pek çok başlık var ama ben güncel kullanıcı deneyimlerinizi merak ediyorum.
Bu hesabı kullananlar varsa size bazı sorularım olacak:

Kart özellikleri nasıl? İnternet alışverişi, temassız ödeme vs. aktif mi?

Günlük kullanım limiti ne kadar? (ATM'den çekim, alışveriş limiti vs.)

Mobil bankacılıkta hangi işlemleri yapabiliyoruz? (Havale/EFT, fatura ödeme, QR ile ödeme vs.)

SMS için telefon dışında ekstra bir şey gerekiyor mu?

Ailemle birlikte başvuru yapacağım. Kimlik ve SMS doğrulaması dışında ek bir belge isteniyor mu?
Avantajlarınızı ve varsa yaşadığınız olumsuzlukları da paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim!

Kart özellikleri nasıl? İnternet alışverişi, temassız ödeme vs. aktif mi?
Evet aktif.

Günlük kullanım limiti ne kadar? (ATM'den çekim, alışveriş limiti vs.)
Günlük kullanım limitine hiç takılmadım, ATM'den tek seferde 10.600 TL çekilebiliyor ancak günlük limiti tam bilmiyorum, bir günde 16 bin TL çekmişliğim de oldu.

Mobil bankacılıkta hangi işlemleri yapabiliyoruz? (Havale/EFT, fatura ödeme, QR ile ödeme vs.)
Havale veya EFT yok, QR ile ödeme de yapılamıyor diye hatırlıyorum. Fatura ödemeyi bilmiyorum.

SMS için telefon dışında ekstra bir şey gerekiyor mu?
Hesap açarken şubede kimlik bilgileri haricinde telefon numarası ve e-posta istiyorlar.

Avantajlarınızı ve varsa yaşadığınız olumsuzlukları da paylaşırsanız çok sevinirim.
Avantajlarından en iyisi bence aylık 100 TL vermesi. Cashback kampanyası ile 200 TL üzeri alışverişten sonra 100 TL geri ödeme veriyor hesaba. Dezavantajlarından en büyüğü ise para gönderemiyor olmamız ve NFC ile ödeme yapamamamız bence.

Vakıf bankasını öneririm bende 16 yaşındayım internet bankacılığı vs var para gönderme alma iban internet harcamaları temassız hepsi var vakıf bank şubeye gidip anne ile babanızla önce anne veya babaya birine hesap açılıyor sonra size hesap açılıyor herseyi kullanabiliyorsunuz

Ben de İş Bankası İlk İmza kullanıyorum arkadaşın dediği gibi tek eksisi para gönderemiyor olmamız. Limit konusunu da veline bırakıyorlar limit koymayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı