real gecko
Femtopat
Daha fazla
Herkese merhaba,
İş Bankası'ndan 18 yaş altı İlk İmza Hesabı açmak istiyorum. 16 yaşındayım ve yaptığım araştırmalar sonucunda bu hesabın bana en uygun seçenek olduğuna karar verdim. Forumda bu konuyla ilgili pek çok başlık var ama ben güncel kullanıcı deneyimlerinizi merak ediyorum.
Bu hesabı kullananlar varsa size bazı sorularım olacak:
•
Kart özellikleri nasıl? İnternet alışverişi, temassız ödeme vs. aktif mi?
•
Günlük kullanım limiti ne kadar? (ATM'den çekim, alışveriş limiti vs.)
•
Mobil bankacılıkta hangi işlemleri yapabiliyoruz? (Havale/EFT, fatura ödeme, QR ile ödeme vs.)
•
SMS için telefon dışında ekstra bir şey gerekiyor mu?
•
Ailemle birlikte başvuru yapacağım. Kimlik ve SMS doğrulaması dışında ek bir belge isteniyor mu?
Avantajlarınızı ve varsa yaşadığınız olumsuzlukları da paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim!
İş Bankası'ndan 18 yaş altı İlk İmza Hesabı açmak istiyorum. 16 yaşındayım ve yaptığım araştırmalar sonucunda bu hesabın bana en uygun seçenek olduğuna karar verdim. Forumda bu konuyla ilgili pek çok başlık var ama ben güncel kullanıcı deneyimlerinizi merak ediyorum.
Bu hesabı kullananlar varsa size bazı sorularım olacak:
•
Kart özellikleri nasıl? İnternet alışverişi, temassız ödeme vs. aktif mi?
•
Günlük kullanım limiti ne kadar? (ATM'den çekim, alışveriş limiti vs.)
•
Mobil bankacılıkta hangi işlemleri yapabiliyoruz? (Havale/EFT, fatura ödeme, QR ile ödeme vs.)
•
SMS için telefon dışında ekstra bir şey gerekiyor mu?
•
Ailemle birlikte başvuru yapacağım. Kimlik ve SMS doğrulaması dışında ek bir belge isteniyor mu?
Avantajlarınızı ve varsa yaşadığınız olumsuzlukları da paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim!