Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 25 Ekim 2023 #11 nrywq4 dedi: Dostum benimle ne derdin var niye böyle bir şey olsun istiyorsun ki? Hayır aramadık İşCep üzerinden yapmıştık 1-2 gün daha bekleyip arayacağız. Genişletmek için tıkla... Şuan arayın. Belki adres bilgisi eksiktir. Acele işlem istiyebilirsiniz.
nrywq4 dedi: Dostum benimle ne derdin var niye böyle bir şey olsun istiyorsun ki? Hayır aramadık İşCep üzerinden yapmıştık 1-2 gün daha bekleyip arayacağız. Genişletmek için tıkla... Şuan arayın. Belki adres bilgisi eksiktir. Acele işlem istiyebilirsiniz.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.105 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #12 Silinen üye dedi: Şu an arayın. Belki adres bilgisi eksiktir. Acele işlem istiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an başvurunuz şubeye iletilmiştir değerlendirmededir yazıyor. Arkadaşı tanımıyorum bile tanımadığınız birisinin kötülüğünü niye istersiniz ki?
Silinen üye dedi: Şu an arayın. Belki adres bilgisi eksiktir. Acele işlem istiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an başvurunuz şubeye iletilmiştir değerlendirmededir yazıyor. Arkadaşı tanımıyorum bile tanımadığınız birisinin kötülüğünü niye istersiniz ki?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 25 Ekim 2023 #13 nrywq4 dedi: Şu an başvurunuz şubeye iletilmiştir değerlendirmededir yazıyor. Arkadaşı tanımıyorum bile tanımadığınız birisinin kötülüğünü niye istersiniz ki? Genişletmek için tıkla... Müdür imzası bekleniyordur. Bi ara böyle bişi duymuştum
nrywq4 dedi: Şu an başvurunuz şubeye iletilmiştir değerlendirmededir yazıyor. Arkadaşı tanımıyorum bile tanımadığınız birisinin kötülüğünü niye istersiniz ki? Genişletmek için tıkla... Müdür imzası bekleniyordur. Bi ara böyle bişi duymuştum
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.105 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #14 Silinen üye dedi: Müdür imzası bekleniyordur. Bir ara böyle bir şey duymuştum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum inşallah onaylanır da uğraştırmazlar bizi.
Silinen üye dedi: Müdür imzası bekleniyordur. Bir ara böyle bir şey duymuştum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum inşallah onaylanır da uğraştırmazlar bizi.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 25 Ekim 2023 #15 nrywq4 dedi: Bilmiyorum inşallah onaylanır da uğraştırmazlar bizi. Genişletmek için tıkla... Garanti BBVA best bu konularda
nrywq4 dedi: Bilmiyorum inşallah onaylanır da uğraştırmazlar bizi. Genişletmek için tıkla... Garanti BBVA best bu konularda
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.105 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #16 Silinen üye dedi: Garanti BBVA best bu konularda Genişletmek için tıkla... Hocam normalde ihtiyaç yoktu krediye öğretmenleri İş Bankası'na taşıdılar boşu boşuna borca girdik halk bankasında rahat rahat takılıyorduk normalde.
Silinen üye dedi: Garanti BBVA best bu konularda Genişletmek için tıkla... Hocam normalde ihtiyaç yoktu krediye öğretmenleri İş Bankası'na taşıdılar boşu boşuna borca girdik halk bankasında rahat rahat takılıyorduk normalde.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 25 Ekim 2023 #17 Silinen üye dedi: Garanti BBVA best bu konularda Genişletmek için tıkla... Garanti cidden best ya adamlar birkaç ayda 4'ten fazla kredimi onayladılar ve verdiler, ödeyemeyince pek bir şey dedikleri falan da yok arayıp dırdır da etmiyorlar
Silinen üye dedi: Garanti BBVA best bu konularda Genişletmek için tıkla... Garanti cidden best ya adamlar birkaç ayda 4'ten fazla kredimi onayladılar ve verdiler, ödeyemeyince pek bir şey dedikleri falan da yok arayıp dırdır da etmiyorlar