Papara kapandıgından kendime banka hesabı açmak istiyorum. İş Bankası İlk İmza kartı iyi midir? Marketlerde internetten alışveriş yaparken ve oyun alırken kullanacagım.
Papara kapandıgından kendime banka hesabı açmak istiyorum. İş Bankası İlk İmza kartı iyi midir? Marketlerde internetten alışveriş yaparken ve oyun alırken kullanacagım.
O tarz işleri yapar fakat en fazla özgürlüğe sunan Garanti Bankası gibi vadesiz TL hesabıyla. Yine veli ile gidip açılabiliyor kartta veriliyor zaten.
İş Bankası bayağı limitli sadece tanımlı hesaplara para gönderebiliyorsunuz hesapta bankada tanımlanıyor.
Hocam onu da gördüm fakat garanti ugrastırıyormuş zaten para gönderme vs olmayacak sadece dediklerimi yapmaya yeter mi?
Bana göre açılır internet alışveriş açılabiliyordu.
Ben direkt gidip garanti şubesinden açtırmıştım. Hiç uğraşmamıştım yani.
Fakat IBAN ile para alma karttan para harcama gibi gündelik kullanım için ilk imzada yeterli tabii.
Tamam teşekkürler.
Tamam teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.