B bartunay.ylm Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 İş Bankası İlk İmza kart alacağım ama sorularım var cevaplarsanız sevinirim. 1-> başkasına havale yapabiliyor muyum? Onlar bana yapabiliyor mu? 2-> İşCep uygulamasını kullanabiliyor muyum? 3-> temassız özelliği var mı?
İş Bankası İlk İmza kart alacağım ama sorularım var cevaplarsanız sevinirim. 1-> başkasına havale yapabiliyor muyum? Onlar bana yapabiliyor mu? 2-> İşCep uygulamasını kullanabiliyor muyum? 3-> temassız özelliği var mı?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 11 Aralık 2023 #2 bartunay.ylm dedi: İş Bankası İlk İmza kart alacağım ama sorularım var cevaplarsanız sevinirim. 1-> başkasına havale yapabiliyor muyum? Onlar bana yapabiliyor mu? 2-> İşCep uygulamasını kullanabiliyor muyum? 3-> temassız özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... 1- Nays üzerinden yapabiliyormuşsun. Başkası da sana yapabiliyor. 2- Evet. 3- Evet.
bartunay.ylm dedi: İş Bankası İlk İmza kart alacağım ama sorularım var cevaplarsanız sevinirim. 1-> başkasına havale yapabiliyor muyum? Onlar bana yapabiliyor mu? 2-> İşCep uygulamasını kullanabiliyor muyum? 3-> temassız özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... 1- Nays üzerinden yapabiliyormuşsun. Başkası da sana yapabiliyor. 2- Evet. 3- Evet.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 11 Aralık 2023 #3 Havale özelliği kısıtlı uygulama kullanabiliyorsun temassızı bulunuyor. Havale alabiliyorsun ama gönderirken kısıtlama bulunuyor.
Havale özelliği kısıtlı uygulama kullanabiliyorsun temassızı bulunuyor. Havale alabiliyorsun ama gönderirken kısıtlama bulunuyor.
B bartunay.ylm Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #4 562410 dedi: Havale özelliği kısıtlı uygulama kullanabiliyorsun temassızı bulunuyor. Havale alabiliyorsun ama gönderirken kısıtlama bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah borsa reis.
562410 dedi: Havale özelliği kısıtlı uygulama kullanabiliyorsun temassızı bulunuyor. Havale alabiliyorsun ama gönderirken kısıtlama bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah borsa reis.