İş Bankası İlk İmza kart kullanılır mı?

AezagmIn

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Papara kapandığı için İş Bankası'nın ilk imza kartını almayı düşünüyorum veli imzası ile. Sizce nasıldır? Herhangi bir kapanma durumu bunda da olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır olmaz. Nays ile birlikte kullanırsan çok daha iyi olur. Ek olarak Tami, Paycell veya Vodafone Pay de kullanabilirsin.

Ben kullanmadım ama bence kullanılmaz çıkartmaya gittim sadece belirli günler çıkartabilirsiniz dediler bir de hesabın içinde sürekli 1000 TL olması gerekiyormuş onu çekemezsiniz gibi bir şey dediler yanlış hatırlamıyorsam o yüzden çıkarttırmadım bilen biri varsa yine sorun.

Ben kullanmadım ama bence kullanılmaz çıkartmaya gittim sadece belirli günler çıkartabilirsiniz dediler bir de hesabın içinde sürekli 1000 TL olması gerekiyormuş onu çekemezsiniz gibi bir şey dediler yanlış hatırlamıyorsam o yüzden çıkarttırmadım bilen biri varsa yine sorun.
Öyle bir şey asla yok. 5 yıl boyunca ilk imza kart kullandım bu 1000 tl mevzusu gibi bir olay hiç yok.

Ben kullandım. Öyle bir şey yok. Yanlış bilgi vermişler.

Kaç ay önce Nays (İş Bankasının Papara benzeri kendi kartı) hesabım bloke olmuştu 18 yaşından küçük olduğum için. Halbuki zamanında veli onayı vs. her şeyi halletmiştik, konuyu ilk imza hesabına kadar getirdiler, kaç hafta onu açtırmaya çalıştık, fakat sonunda hesabı açabilmek için 1800TL gibi bir ücret ödememiz gerektiği söylendi, hesabı içeride kalan 500TL için açtırmak istediğimden vazgeçtim. Tavsiyem; 18 yaşının altındaysanız uzak durun, uğraştığınıza değmez. Tabii yine de kendiniz sorup soruşturabilirsiniz, kendi deneyimimi anlattım ben sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı