İş Bankası ilk imza kartı alınır mı?

Evet bir Garanti Bankası şubesine uğradım. Sıra aldım fakat "biz maaş veya staj hesabı açıyoruz maalesef" dediler.

18 yaş altına açmıyoruz demişlerdi.

Cok ilginc. Yapı Kredi telefon ile subeyi arayinca hesabi aciyoruz deniliyor ama subeye gelince acamiyoruz mu deniliyor. Yapı Kredi'nin merkezi ile iletisime gecip subeyi sikayet etmenizi oneririm.

Cok ilginc. Yapı Kredi telefon ile subeyi arayinca hesabi aciyoruz diyor ama subeye gidince acamiyoruz mu diyor. Yapı Kredi'nin merkezi ile iletisime gecip subeyi sikayet etmenizi oneririm.
Hani 7 banka geziyorum. Hiç biri açmıyor bildiğin sana inat açmıyor diyorlar. Yapı Kredi telefon ile şubeyi arıyorum, işte diyorum ***** şube mi dedim. Hayır biz genel müşteri hizmetleriyiz dedi. Ama aslında şubenin telefonunu aramıştım. Neyse sorumu sordum, sonra giderseniz açarlar dedi. Şikayet etsem bile hesap açmıyorlar..

Farklı şubeye gitsem o da muhtemelen açmayacak.

Hani 7 banka geziyorum. Hiç biri açmıyor bildiğin sana inat açmıyor diyorlar. Yapı Kredi telefon ile şubeyi arıyorum, işte diyorum ***** şube mi dedim. Hayır biz genel müşteri hizmetleriyiz dedi. Ama aslında şubenin telefonunu aramıştım. Neyse sorumu sordum, sonra giderseniz açarlar dedi. Şikayet etsem bile hesap açmıyorlar..

Farklı şubeye gitsem o da muhtemelen açmayacak.
Adana'da ki subelere yetki verilmemis olabilir. Ankara veya Istanbul'a yolunuz duserse orada actirmanizi oneririm.

Internet subesi acildigindan subeye pek ugramaniza gerek yok.
Yolumun oraya düşeceğini sanmıyorum fakat belki bir ihtimal gidebilirsem uğrarım. Adana'da nedense hiç bir şekilde açmadılar. Garanti'den sadece 1 şube gezdim. Neyse yapacak bir şey yok artık. Akbank'ın bir şubesi açmamıştı, diğer şubeye gittiğimde 1 sene daha bekleyin yaşınız dolsun ondan sonra tekrar gelin demişti.

Şimdi 1 sene bekledim yaşım doldu, bakacağız..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı