yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:22 #1 Merhaba İş Bankası İlk İmza kartı almak istiyorum ama subeye gidemem. Online uzerinden acabilir miyim? 18 yas altı kartı.
Merhaba İş Bankası İlk İmza kartı almak istiyorum ama subeye gidemem. Online uzerinden acabilir miyim? 18 yas altı kartı.
sayowarn Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 234 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:33 #2 yasau dedi: Merhaba İş Bankası İlk İmza kartı almak istiyorum ama subeye gidemem. Online uzerinden acabilir miyim? 18 yas altı kartı. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hayır ebevyninden imza istiyolar ondan dolayı şubeye gitmelisin.
yasau dedi: Merhaba İş Bankası İlk İmza kartı almak istiyorum ama subeye gidemem. Online uzerinden acabilir miyim? 18 yas altı kartı. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hayır ebevyninden imza istiyolar ondan dolayı şubeye gitmelisin.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 843 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 11:42 #3 Hayır açamazsın. Velinle birlikte şubeye gitmen gerekiyor.