burak1626 Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Merhaba İş Bankası kredi kartımda kampanyalara katıldığımdan dolayı harcamalarımdan 300 TL indirim tutarı kazandım. Nasıl kullanabilirim acaba? Mesela alışveriş sitelerinde kullanabilir miyim?
Merhaba İş Bankası kredi kartımda kampanyalara katıldığımdan dolayı harcamalarımdan 300 TL indirim tutarı kazandım. Nasıl kullanabilirim acaba? Mesela alışveriş sitelerinde kullanabilir miyim?
CandyPeek Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3050 AMD RYZEN 5600H Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 18 Temmuz 2024 #2 Örnek X web sitesinde ödeme yapma alanına geldin bildiğim kadarıyla chip para kullan seçeneği oluyor oradan alabiliyor bakiyeyi diye biliyorum.
Örnek X web sitesinde ödeme yapma alanına geldin bildiğim kadarıyla chip para kullan seçeneği oluyor oradan alabiliyor bakiyeyi diye biliyorum.
burak1626 Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #3 CandyPeek dedi: Örnek X web sitesinde ödeme yapma alanına geldin bildiğim kadarıyla chip para kullan seçeneği oluyor oradan alabiliyor bakiyeyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen.
CandyPeek dedi: Örnek X web sitesinde ödeme yapma alanına geldin bildiğim kadarıyla chip para kullan seçeneği oluyor oradan alabiliyor bakiyeyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.371 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #4 burak1626 dedi: Merhaba İş Bankası kredi kartımda kampanyalara katıldığımdan dolayı harcamalarımdan 300 TL indirim tutarı kazandım. Nasıl kullanabilirim acaba? Mesela alışveriş sitelerinde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu indirim tutarını puan olarak mı tanımladılar Maxi Puan yani?
burak1626 dedi: Merhaba İş Bankası kredi kartımda kampanyalara katıldığımdan dolayı harcamalarımdan 300 TL indirim tutarı kazandım. Nasıl kullanabilirim acaba? Mesela alışveriş sitelerinde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu indirim tutarını puan olarak mı tanımladılar Maxi Puan yani?
burak1626 Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #5 chaturanga dedi: Bu indirim tutarını puan olarak mı tanımladılar Max'i puan yani? Genişletmek için tıkla... Yok direk indirim tutarı MaxiPuan ayrı. CandyPeek dedi: Örnek X web sitesinde ödeme yapma alanına geldin bildiğim kadarıyla chip para kullan seçeneği oluyor oradan alabiliyor bakiyeyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Trendyol'da çıkmıyor chip para ile öde. Ve sanırım chip para Akbank ait. Son düzenleme: 18 Temmuz 2024
chaturanga dedi: Bu indirim tutarını puan olarak mı tanımladılar Max'i puan yani? Genişletmek için tıkla... Yok direk indirim tutarı MaxiPuan ayrı. CandyPeek dedi: Örnek X web sitesinde ödeme yapma alanına geldin bildiğim kadarıyla chip para kullan seçeneği oluyor oradan alabiliyor bakiyeyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Trendyol'da çıkmıyor chip para ile öde. Ve sanırım chip para Akbank ait.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.371 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #6 burak1626 dedi: Yok direk indirim tutarı MaxiPuan ayrı. Trendyol'da çıkmıyor chip para ile öde. Ve sanırım chip para Akbank ait. Genişletmek için tıkla... Hocam peki size ücret iadesiyle ilgili bir bilgilendirme geldi mi? Belki 300 TL nakit olarak hesabınıza iade edilecektir?
burak1626 dedi: Yok direk indirim tutarı MaxiPuan ayrı. Trendyol'da çıkmıyor chip para ile öde. Ve sanırım chip para Akbank ait. Genişletmek için tıkla... Hocam peki size ücret iadesiyle ilgili bir bilgilendirme geldi mi? Belki 300 TL nakit olarak hesabınıza iade edilecektir?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #7 Kampanyalardan MaxiPara kazanırsınız. Hepsiburada, Pazaramada geçiyor diye biliyorum.
burak1626 Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #8 mhmtkcbs dedi: Kampanyalardan MaxiPara kazanırsınız. Hepsiburada, Pazarama'da geçiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İndirim tutarı kazandım? chaturanga dedi: Hocam peki size ücret iadesiyle ilgili bir bilgilendirme geldi mi? Belki 300 TL nakit olarak hesabınıza iade edilecektir? Genişletmek için tıkla... Yok bilgi gelmedi.
mhmtkcbs dedi: Kampanyalardan MaxiPara kazanırsınız. Hepsiburada, Pazarama'da geçiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İndirim tutarı kazandım? chaturanga dedi: Hocam peki size ücret iadesiyle ilgili bir bilgilendirme geldi mi? Belki 300 TL nakit olarak hesabınıza iade edilecektir? Genişletmek için tıkla... Yok bilgi gelmedi.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #9 burak1626 dedi: İndirim tutarı kazandım? Yok bilgi gelmedi. Genişletmek için tıkla... İndirim tutarı MaxiPara olarak yansır. Mesela Worldde de indirim tutarı yazıyor ama World Puan veriyor.
burak1626 dedi: İndirim tutarı kazandım? Yok bilgi gelmedi. Genişletmek için tıkla... İndirim tutarı MaxiPara olarak yansır. Mesela Worldde de indirim tutarı yazıyor ama World Puan veriyor.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.102 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 19 Temmuz 2024 #10 burak1626 dedi: Merhaba İş Bankası kredi kartımda kampanyalara katıldığımdan dolayı harcamalarımdan 300 TL indirim tutarı kazandım. Nasıl kullanabilirim acaba? Mesela alışveriş sitelerinde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam indirim tutarı ayrıdır MaxiPuan ayrıdır indirim tutarı eğer kredi kartından alışveriş yaptıysanız 300 TL kredi borcunuzdan düşer. Eğer MaxiPuan kazandıysanız bunu çoğu marketlerde benzin istasyonlarında çoğu uygulamalarda kullanabilirsiniz.
burak1626 dedi: Merhaba İş Bankası kredi kartımda kampanyalara katıldığımdan dolayı harcamalarımdan 300 TL indirim tutarı kazandım. Nasıl kullanabilirim acaba? Mesela alışveriş sitelerinde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam indirim tutarı ayrıdır MaxiPuan ayrıdır indirim tutarı eğer kredi kartından alışveriş yaptıysanız 300 TL kredi borcunuzdan düşer. Eğer MaxiPuan kazandıysanız bunu çoğu marketlerde benzin istasyonlarında çoğu uygulamalarda kullanabilirsiniz.