A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Merhaba, biz bugün annemle İş Bankası'na gittik ve İlk İmza Hesabı actirdik. Bir yarim saat once bana boyle bir mesaj geldi. Ne anlama geliyor bu?
Merhaba, biz bugün annemle İş Bankası'na gittik ve İlk İmza Hesabı actirdik. Bir yarim saat once bana boyle bir mesaj geldi. Ne anlama geliyor bu?
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 Hesabına kart tanımlanmış, iki-üç güne basımdan çıkar.
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 7 Mart 2023 #3 anomalynx dedi: Merhaba, biz bugün annemle İş Bankası'na gittik ve İlk İmza Hesabı actirdik. Bir yarim saat once bana boyle bir mesaj geldi. Ne anlama geliyor bu? Genişletmek için tıkla... Kart onaylanmış basılacak -gelecek 5 günü bulur.
anomalynx dedi: Merhaba, biz bugün annemle İş Bankası'na gittik ve İlk İmza Hesabı actirdik. Bir yarim saat once bana boyle bir mesaj geldi. Ne anlama geliyor bu? Genişletmek için tıkla... Kart onaylanmış basılacak -gelecek 5 günü bulur.