Casper laptop bilgisayar modelleri ve özellikleri için tıklayın! Casper Nirvana X500 laptop bilgisayar özellikleri ve fiyatı için hemen sitemizi ziyaret edin.
www.casper.com.tr
Arkadaşlar selamlar. İş bilgisayarı için şık ve hızlı olan bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçe çok mühim değil. Casper Nirvana X500 almayı düşünüyorum. Estetik ve şık geldi gözüme. Tavsiyeleri bekliyorum.
Acer Aspire 5 A515 R7 4700U RX640 tam size göre bence. İşlemcisi çok iyi. Yukarıda 4600H Huawei önerilmiş, o bundan daha iyidir işlemci bakımından. Çok iyi öneri olmuş. @Saltopat
7 bin TL bütçede ofis için bunlardan daha iyisini bulamazsınız bence, bu donanımda.
Süper güçlü M4 çipe sahip MacBook Air laptop için apple.comâdan verdiÄiniz sipariÅlerde ücretsiz gönderimden yararlanın. Bir model seçin veya kendi modelinizi oluÅturun.
İş bilgisayarı dediğin ince olur hafif olur. Benim tercihim intel den yanadır sebebi ise ısı problemi yaşamamak. Aşağıdaki ürün pro işletim sistemli ve Core i7 işlemcili sizin işinizi uzun seneler rahatlıkla çözecektir.