Bu iş için fazla bir bilgisayar.Merhaba öncelikle. Yakın zamanda emlakçı açmayı düşünüyoruz. İş bilgisayarına ihtiyacımız olacak. Aklımda bir sistem var ama bu iş için fazla gibi geldi.
İşlemci: Ryzen 3 2200G.
Anakart: Gigabyte A320M-S2H DDR4 3200MHz.
RAM: Lexar 8 GB DDR4 3200MHz.
SSD: 120 GB.
PSU: 400W Aerocool VX Plus(başka öneriniz var mı)
Kasa: Evdeki kullandığım kasayı vereceğim kendime de bu kasayı buldum.
Monitör: seenergy H220ma-c 21.5" Ips Çerçevesiz Hdmi+vga Full Hd 60hz 3ms Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bütçemde sorun yok ama iş PC toplayacağım için çok para da vermek istemiyorum. Yapılacak işleri sorunsuz görsün yeterli. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Notebook önereyim isterseniz size?Peki önerebileceğiniz başka bir sistem var mı?
Laptob daha hayırlı olucaktır herhangi bir sitede İş/Ofis bilgisayarı diye arama yaparsanız bütçenize göre bir bilgisayar bulabilirsinizMerhaba öncelikle. Yakın zamanda emlakçı açmayı düşünüyoruz. İş bilgisayarına ihtiyacımız olacak. Aklımda bir sistem var ama bu iş için fazla gibi geldi.
İşlemci: Ryzen 3 2200G.
Anakart: Gigabyte A320M-S2H DDR4 3200MHz.
RAM: Lexar 8 GB DDR4 3200MHz.
SSD: 120 GB.
PSU: 400W Aerocool VX Plus(başka öneriniz var mı)
Kasa: Evdeki kullandığım kasayı vereceğim kendime de bu kasayı buldum.
Monitör: seenergy H220ma-c 21.5" Ips Çerçevesiz Hdmi+vga Full Hd 60hz 3ms Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bütçemde sorun yok ama iş PC toplayacağım için çok para da vermek istemiyorum. Yapılacak işleri sorunsuz görsün yeterli. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
İşlemci: AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Anakart: Gigabyte GA-A320M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
RAM: Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SSD: Gigabyte 120 GB GP-GSTFS31120GNTD 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HDD: Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PSU: FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Monitör: Dell E1916HV 18.5" 5ms HD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dipnot: Rampage kasa almayın, kalitesiz oluyorlar ve çok ısınıyorlar genelde. MSI MAG Force serisi kasalara bakın derim.