İş bulma önerisi

Caglanur3

Centipat
Hayatımdan çıkan insanları çok fazla düşünüyorum çünkü sürekli evdeyim, boş boş duruyorum oyun vs girmiyorum sırf görmemek için. Sürekli beklenti içindeyim. Tekrardan işe girmek istiyorum kafam dağılır diye. Yemek sektöründe çalıştım fakat 30 dk mola, sürekli yağlı yemekler vs kötüydü. Bana önerebileceğiniz bir iş tavsiyesi var mı? Yaşlı insanlarla muhatap olmak istemiyorum sürekli laf atmaya çalışıyorlar. Çevremi genişletmek istiyorum.

Hayatımdan çıkan insanları çok fazla düşünüyorum çünkü sürekli evdeyim, boş boş duruyorum oyun vs girmiyorum sırf görmemek için. Sürekli beklenti içindeyim. Tekrardan işe girmek istiyorum kafam dağılır diye. Yemek sektöründe çalıştım fakat 30 dk mola, sürekli yağlı yemekler vs kötüydü. Bana önerebileceğiniz bir iş tavsiyesi var mı? Yaşlı insanlarla muhatap olmak istemiyorum sürekli laf atmaya çalışıyorlar. Çevremi genişletmek istiyorum.

Yeteneklerin neler nereleri yapabiliyorsun?

Uğraşmayı istediğin, sevdiğin bir şey yok mu?

Aynı kaderi paylaşıyoruz 😀, hayatından birisi çıkmışsa onu illaki bir çıkma veya çıkartma sebebin vardır, dünyada ne kadar kötü insanlar olsa da, iyi insanlarında olduğunu unutma, yeni insanlarla tanışmalısın, güzel bir arkadaş ortamı kurmalısın kimseyi kafaya takmayıp anın tadını çıkartmalısın, bu hayatta sana faydası olacak tek kişi kendinsin, o yüzden en çok kendi çıkarlarınla ilgilenmelisin konu ne olursa olsun.
Ben önümüzde ki hafta hostluğa başlayacağım mesela, sana önerim eğer sırf dediğin şekildeyse insanlarla muhabbet edebileceğin bir iş olsun yoksa bu da bir işe yaramaz, ve son olarak da hayatını bunun için şekillendirmeye çalışırsan takıntılı olursun, asla kimse için hareket etme, hedefin kendi yolunu çizmek olsun.

Valla yaşlı ile muhatap olmak istemiyorum veya işte çocuklarla muhatap olmak istemiyorum gibi bir şey yok çalışma hayatında her yaştan her sınıftan her türden insanla muhatap olacaksın. 5 yaşında çocuklada muhatap olacaksın Psikopatla da muhatap olacaksın. Yeri gelecek sağır adama ellerin ile anlatacaksın. Eğer bunu yapamazsan hiçbir işte kalıcı olamazsın. İlk tartışmada ya kovulursun yada istifa edersin. Öncelikle o algıyı kafandan yık. İş veren değilsen işçiysen iş veren yeri gelecek seni ezecek senden daha üst olanlar seni ezecek. Bu dünyanın kanunu. Bunu engelleyemezsin. Bunları yıktığını düşünerek. Kariyer net ve facebook grupları veya instagram sayfalarından işler bakabilirsin. Elinin yatkın olduğu işe başvurursun.

Yaşlı istememe sebebim sürekli üstüme gelip kavga etmeleri, üstüme gelmeleri. Ama yaşıt olunca bu durum olmuyor.

İngilizcem iyi sadece
Dostum hiç bir iş kolay değil sevdiğin bir şey yapmadığın sürece o işi her zaman eleştireceksin. Yine de bir liste verecem:

Müşteri Hizmetleri: Parası az, insanlar uğraşıyorsun can sıkıcı ama kolay bir meslek evinden bile yapabilirsin.

Garsonluk v.b :
Düzgün bir Cafe de çalışabilirsiniz iyi olur, burda patronları eleştirebilirsiniz benim kiracımın bir Caferi var be çalışanlarına gayet iyi davranıyor, iyi bir iş yeri bulmaya çalışın.

Ticaret: Saolsun sevdiğin ya da yetenekli olduğun bir aşan vermediğinde burayı dolduramıyorum ama iyi bildiğin ürünleri sayabilirim, ek olarak komisyon v.b şeyler alabilirsin

İngilizce: Yurt dışı imkanları ve turizm için kullanabilirsiniz işleri biraz araştır bunun üzerine git.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı