Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Nisan 2021 #1 2015 yılında izlemiştim bu videoyu. Geçen yine denk gelince paylaşmak istedim Yalakalık üzerine kurulan iş yerlerine güzel bir eleştiri niteliğinde. Sürprizbozan: İş görüşmesine giden Corporate Elis by Miray Akovalıgil Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Bonus Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2015 yılında izlemiştim bu videoyu. Geçen yine denk gelince paylaşmak istedim Yalakalık üzerine kurulan iş yerlerine güzel bir eleştiri niteliğinde. Sürprizbozan: İş görüşmesine giden Corporate Elis by Miray Akovalıgil Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Bonus Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 25 Nisan 2021 #2 Güzelmiş
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 25 Nisan 2021 #3 Recep Baltaş dedi: 2015 yılında izlemiştim bu videoyu. Geçen yine denk gelince paylaşmak istedim Yalakalık üzerine kurulan iş yerlerine güzel bir eleştiri niteliğinde. Sürprizbozan: İş görüşmesine giden Corporate Elis by Miray Akovalıgil Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Bonus Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bundan 50 yıl sonra kendinizi işinizde nerede görüyorsunuz? Mezarda.
Recep Baltaş dedi: 2015 yılında izlemiştim bu videoyu. Geçen yine denk gelince paylaşmak istedim Yalakalık üzerine kurulan iş yerlerine güzel bir eleştiri niteliğinde. Sürprizbozan: İş görüşmesine giden Corporate Elis by Miray Akovalıgil Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Bonus Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bundan 50 yıl sonra kendinizi işinizde nerede görüyorsunuz? Mezarda.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #4 Ablamız bayağı iyi konuşuyor yalnız Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 25 Nisan 2021 #5 Yine komik olmayan bir mizah ve eğlence konusu. Ama bu diğerlerinden ayrı en azından bir komikliği var ama ben gülemedim
Yine komik olmayan bir mizah ve eğlence konusu. Ama bu diğerlerinden ayrı en azından bir komikliği var ama ben gülemedim
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.921 Makaleler 2 Çözümler 9 25 Nisan 2021 #6 Mizah ve eğlence konusu aylar sonra biraz da olsa mizahı gördü.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 25 Nisan 2021 #7 Recep baltaş'a gelince komik değilci tayfayı göremedim.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 25 Nisan 2021 #8 The G.O.A.T dedi: Yine komik olmayan bir mizah ve eğlence konusu. Ama bu diğerlerinden ayrı en azından bir komikliği var ama ben gülemedim Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibine bakmadınız sanırsam . Bende bu videoyu izlemiştim bu arada, ah şu yalakalar her yerde varlar .
The G.O.A.T dedi: Yine komik olmayan bir mizah ve eğlence konusu. Ama bu diğerlerinden ayrı en azından bir komikliği var ama ben gülemedim Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibine bakmadınız sanırsam . Bende bu videoyu izlemiştim bu arada, ah şu yalakalar her yerde varlar .
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Nisan 2021 #9 Başlığı görünce Efe Aydal'ın videosu sandım
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #10 Olumsuz bir cevap alsa içinden Kuzey Tekinoğlu çıkacak bir kadın. "Lan caz yapma" deyip orayı terk edebilecek birisi. Son düzenleme: 25 Nisan 2021
Olumsuz bir cevap alsa içinden Kuzey Tekinoğlu çıkacak bir kadın. "Lan caz yapma" deyip orayı terk edebilecek birisi.