İş hayatında hangi kod programları kullanılıyor?

Dostlar ben sublime text kullanıyorum da iş dünyasında bunu kullanabilir miyim? Yoksa başka şeyler mi kullandırırlar? Bayağı alıştım buna.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğini kullanabilirsin. Sana kalmış. Daha çok Visual Studio Code kullanılıyor. Sadece belli bir dile odaklanan IDE'leri saymak gerekirse Java için IntelliJ, C# için Rider ve Visual Studio, Python için PyCharm en bilinenleri.

Yani iş yerinde bana karışmazlar öyle mi işimi yapayım yeter belki kendi programlarını kullandırmalarını zorunlu kılarlar diye düşündüm.

Yani iş yerinde bana karışmazlar öyle mi işimi yapayım yeter belki kendi programlarını kullandırmalarını zorunlu kılarlar diye düşündüm.
Hayır normalde böyle bir durum yok. Eğer birçok teknoloji tek projede ise ayrı bir düzen olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Text editor olarak ne kullandigina karismaz kimse. Herkesin toolseti farklidir.
Bazen sirket ici ozel bir sebepten dolayi bazi tool'lari kullanmak zorunda kalirsin ki bu da sirketin yazilim gelistirme sureclerinin tam oturmadigini gosterir.
Normalde OS ve tool agnostik olmali surecler.

Teşekkür ederim bayağı mantıklı geldi anlattıklarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…