Başlıkta belirttiğim gibi mühendislik programlarında kullanılacak 27 inç tercihimiz. Sistem 5070 ve 9700X, o yüzden 2K olacağını düşündüm ama çok gerekli görmedim. 2K ya da FHD olsun, yenileme hızı çok yükseğe gerek yok, gecikmesi de çok önemli değil, önemli olan kalitesi. Tavsiyelerinizi bekliyoruz. Bütçe: 10000 ama o kadar çıkmasak güzel olur, sonuçta fazlası kullanılmayacak.
Panel bilgisi https://www.panelook.com/ME270QHB-NF8_BOE_27.0_CELL_overview_66934.html Panel modeli: BOE ME270QHB-NF8 Okside tft (a-si tft den kaliteli) Native 300Hz 8 cof (gayet iyi) Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın...
300Hz filan iş için çok anlamsız ama en iyi ekran görüntüsü ve güzel bir renk doğruluğuna sahip bir monitör. Görsel kalite Chrome'da gezseniz bile işinize yarar bence.
Mühendislik programlarınızda ne kadar çok rengin doğru tonunu umursuyorsunuz bilmiyorum ama bir kaç ayar ile en doğru tonlamayı sunabiliyor. Tabi şans işi, her üründe farklı bir doğruluk var. Rehberde yazmaktaydı.