İş için 15 bin TL'ye dizüstü önerisi

Larveny

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. İş yeri için PC arıyorum. 15bin TL bütçem var. Ne önerirsiniz? Laptop ya da kasa da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa daha mümkün ama 15'e de zor en azından bütçeyi arttırman gerekiyor. 15 bin e ancak ikinci el ürün bulabilirsin. 15 bin e sıfır laptop ya da kasadan istediğin performansı alamayabilirsin.

Kasa daha mümkün ama 15'e de zor en azından bütçeyi arttırman gerekiyor. 15 bin e ancak ikinci el ürün bulabilirsin. 15 bin e sıfır laptop ya da kasadan istediğin performansı alamayabilirsin.
1060 lı ekran kartı var pc arkadaşımın olurmu detayli bilgi oğrenince paylaşacağım

Hocam ryzen işlemci skıntı yaratmazmı muhasebe programlari ve ofice programları için
Ne sıkıntı yaratacak?

Sıkıntı yaratan islemciler yeni nesil inteller şu anda, ryzen'ler ile ilgili öyle bir şeyin bahsi bile gecmiyor

1060'lı ekran kartı var PC arkadaşımın olur mu detayli bilgi oğrenince paylaşacağım

Oyun oynamayacaksan ve yazılım için aramiyorsan Hepsiburada'da ki idare eder seni.
1060 ne yapacağına bağlı bir de. :d

Oyun oynamayacaksan ve yazılım için aramiyorsan Hepsiburada'da ki idare eder seni.
1060 ne yapacağına bağlı bir de. :d
Hocam genel olarak muhasebe arkadaşim 6500 tlye veriyor o yüzden sormak istedim

Hocam genel olarak muhasebe arkadaşim 6500 TL'ye veriyor o yüzden sormak istedim

Video izleyip eski 2021-22 yılına kadar çıkan oyunları oynayacaksan 1060 idare eder seni. Fiyat biraz pahalı ama. Burada da birçok kişi o fiyata AMD önerir. Ben çok anlamıyorum:d ama okuduğum forum sayfalarında 570 ya da 6600 filan öneriyorlar o fiyatlara.

Sahibinden i onermiyorum dolandırıcılık filan var ama arkadaşın gerçekten pahalıya satıyor. :d 570ler filan da 2000-2500 civarı imiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…