İş için 600TL ve altı klavye önerisi

Bütçe
300-600

DarkSpy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bütçe 600TL'yi bulmasa daha iyi olur. Mekanik olmasına illa gerek yok ama öneriyorsanız ses olayından dolayı red olanlardan önerirseniz memnun olurum. Oyun olarak CS:GO oynuyorum ama daha çok yazılım, 3D tasarım işleri için alacağım bu yüzden numpad özelliği olması bana avantaj olacak. 0 olması güzel ama şart değil 2.el de öneri olabilir şimdiden öneriler için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@erme hocamın attığı klavye iyidir hocam gerisini ben halledeyim sizin için.

Işıklı olarak şuna bakılabilir. Pek uzun ömürlü değil ama mekanik isteniyorsa alınabilir:

Stoklara geri gelirse K512 Shiva modeli düşünülebilir.

Az bütçeyi aşarak Redragon K565R-1 Rudra alınabilir.

Işıksız normal önerilerime geldik şimdi.

Hocam önerileriniz için sağ olun ışıklı olması avantaj olur benim için eğer çok fazla artmıyorsa bütçeyi 700e çıkartabilirim biraz daha uzun ömürlü olması için.

Hocam önerileriniz için sağ olun ışıklı olması avantaj olur benim için eğer çok fazla artmıyorsa bütçeyi 700e çıkartabilirim biraz daha uzun ömürlü olması için.
O zaman direkt Redragon K565R-1 Rudra bakıyorsun hocam. Blue switch sesli olur ama 700 lira ve altı için en iyi mekanik klavyedir.

Amazon'dan Magic Refiner Red Switch klavyelere de bakılabilir.

@JakerT4 hocamın önerilerini de bekleyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…