İş için alınabilecek en ucuz ekran kartı önerisi

obacavcav

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5 1600, MSI B350 Tomahawk, 350W PSU, 8 GB RAM kasaya sadece ofis işleri için hangi ekran kartı uygun olur? Bütçe en fazla 400TL ama ne kadar az o kadar iyi. Sadece ofis işi yapılacak görüntü versin yeter.

Şu an modelini hatırlayamadığım en az 10 yıllık bir ekran kartı var ancak anakarta taktığımda VGA ışığı yanıyor. Eski parçalarla (yine en az 10 yıllık işlemci ve anakart) sorunsuz çalışıyor. Bu MSI anakartları sorunlu o yüzden biraz modern sayılabilecek bir kart düşünüyorum.

GT 710, R7 240 kartlarını düşünüyorum ama abartı olur gibime geliyor. Hiç oyun oynanmayacak sonuçta, en fazla YouTube'dan video izlenir. Eski kartlardan da hiç anlamıyorum. Daha ucuz seçenekler var mı? GT 240 düşündüm ancak çok satılmıyor ikinci eli.

Sıfır GT710 almanız daha yararlı olur. GT240 artık çok çok eski. Eğer çoklu monitör kullanacaksanız Asus'un siyah renkli GT710 modeline bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…