İş için AMD mi Intel mi?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Autocat ve 3DMAX gibi iş uygulamaları kullanmak için işlemci arıyorum. İş için Intel daha iyi diye duymuştum. AMD mi almalıyım yoksa Intel mi? 5070 Ti da kullanabileceğim bir işlemci arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Hangisi bu gibi uygulamalarda daha çok performans verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Autocat ve 3DMAX gibi iş uygulamaları kullanmak için işlemci arıyorum. İş için Intel daha iyi diye duymuştum. AMD mi almalıyım yoksa Intel mi? 5070 Ti da kullanabileceğim bir işlemci arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Hangisi bu gibi uygulamalarda daha çok performans verir?
20 yıl öncenin haberinde kalmış duyduğun.

Paran yetiyorsa AMD ve güzel bir soğutucu al geç. Kız arkadaşıma 5080 + 9950x aldım, 3dsMAX + Corona yağ gibi akıyor. Bir yandan da ACAD çalışılabiliyor gerektiğinde, tabi 4x24Gb RAM.

Hem AMD hem de Intel ürünlerini uzun süre denedim ve eğer elektrikli soba yapmak istemiyorsanız AMD almanız lazım. Özellikle laptopta Intel beni hep üzdü.

Hem AMD hem de Intel ürünlerini uzun süre denedim ve eğer elektrikli soba yapmak istemiyorsanız AMD almanız lazım. Özellikle laptopta Intel beni hep üzdü.
Intel alan herhangi biri kaldı mı onu sormak gerek
Intel'in adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor nedense. AMD devam.
O uygulamaları sorunsuz açabilecek bir işlemci lazım. Oyun tarafında da iyi olması lazım. 9. nesil AMD olursa iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı