Ember Moon Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #11 mantion dedi: Bu bilgisayarda internete girmek dışında bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... paWel dedi: Eki Görüntüle 1814467 Genişletmek için tıkla... Tunahan£Wkbukut dedi: Google açarsa dua edin. Genişletmek için tıkla... Elimde Duo Core 2 E7500 GTX550 Ti 4 GB RAM Var onlar dediğim programlar kasıyor ama açıyor ondan böyle düşük bir sistem düşünmüştüm. Sistemde Windows 7 kullanacağım bu arada.
mantion dedi: Bu bilgisayarda internete girmek dışında bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... paWel dedi: Eki Görüntüle 1814467 Genişletmek için tıkla... Tunahan£Wkbukut dedi: Google açarsa dua edin. Genişletmek için tıkla... Elimde Duo Core 2 E7500 GTX550 Ti 4 GB RAM Var onlar dediğim programlar kasıyor ama açıyor ondan böyle düşük bir sistem düşünmüştüm. Sistemde Windows 7 kullanacağım bu arada.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 10 Haziran 2023 #12 Ember Moon dedi: Elimde. Duo Core 2 E7500. GTX550 Ti. 4 GB RAM. Var onlar dediğim programlar kasıyor ama açıyor ondan böyle düşük bir sistem düşünmüştüm. Sistemde Windows 7 kullanacağım bu arada. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz proglamlara hakimim mimarlık okuyan arkadaşlarımdan dolayı eğer attığınız sistemi alırsanız açar mı açar ama açar sadece öyle diyeyim atıyorum AutoCADBasic 8 GB RAM istiyor fakat önerilen 32 GB RAM yani paranızı çöpe atmayın.
Ember Moon dedi: Elimde. Duo Core 2 E7500. GTX550 Ti. 4 GB RAM. Var onlar dediğim programlar kasıyor ama açıyor ondan böyle düşük bir sistem düşünmüştüm. Sistemde Windows 7 kullanacağım bu arada. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz proglamlara hakimim mimarlık okuyan arkadaşlarımdan dolayı eğer attığınız sistemi alırsanız açar mı açar ama açar sadece öyle diyeyim atıyorum AutoCADBasic 8 GB RAM istiyor fakat önerilen 32 GB RAM yani paranızı çöpe atmayın.